Παρουσία του Αθ. Λιούπη στο Πουρί - «Στον πυρήνα της πολιτικής της κυβέρνησης η στήριξη του πρωτογενή τομέα» - Λαός Του Αλμυρού

Παρουσία του Αθ. Λιούπη στο Πουρί – «Στον πυρήνα της πολιτικής της κυβέρνησης η στήριξη του πρωτογενή τομέα»

Δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου του Βουλευτή Μαγησίας της Ν.Δ, κ. Αθανάσιου Λιούπη, σχετικά με την παρουσία του στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αγροτικός Σύλλογος Πουρίου. Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:

Στην «1η Γιορτή Μελιού και Προϊόντων Κυψέλης», που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό και Αγροτικό Σύλλογο Πουρίου και διεξήχθη την Κυριακή 11 Αυγούστου στην κεντρική πλατεία του Πουρίου,  παρευρέθηκε ο βουλευτής Ν. Μαγνησίας κ. Αθανάσιος Λιούπης.

Ο βουλευτής συνομίλησε με τα μέλη του Συλλόγου, δοκίμασε τα προϊόντα και εξήρε την προσπάθεια των παραγωγών και του Συλλόγου για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων. Στο σύντομο χαιρετισμό του μεταξύ άλλων, τόνισε πως «Στον πυρήνα της πολιτικής της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας είναι η στήριξη του πρωτογενή τομέα, ιδίως όταν ομάδες παράγουν ποιοτικά προϊόντα, με ονομασία προέλευσης και αναδεικνύουν παραδοσιακά διατροφικά προϊόντα τη περιοχής τους».

Να σημειωθεί πως η γιορτή συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Ζαγοράς- Μουρεσίου και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.