Χορός μέχρι πρωίας με Πάγκαλο και Aida στο Αργιλοχώρι - Λαός Του Αλμυρού

Χορός μέχρι πρωίας με Πάγκαλο και Aida στο Αργιλοχώρι

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καππαδοκών Αργιλοχωρίου, πραγματοποίησε τον “πολιτιστικό Αύγουστο” στο Αργιλοχώρι, με πληθώρα εκδηλώσεων.

Αποκορύφωμα του ανταμώματος των Αργιλοχωριτών και των φίλων αυτών… ήταν και φέτος η ετήσια χοροεσπερίδα, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Αυγούστου, στην πλατεία του χωριού. Μουσικά επένδυσε τη βραδιά με τον καλύτερο τρόπο, ο Γιώργος Πάγκαλος και η Aida με την ορχήστρα τους.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ευθύμιος Ζιγγιρίδης και η Αντιπρόεδρος Δέσποινα Κεπεσίδου καλωσόρισαν τους καλεσμένους και επίσημους καλεσμένους, ενημέρωσαν για τα νέα του Συλλόγου, ενώ το γλέντι “άνοιξε” το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου, με παραδοσιακούς χορούς της Καππαδοκίας, για να ακολουθήσει χορός μέχρι τις πρωινές ώρες. Ο Γιώργος Πάγκαλος, δεν “χάλασε χατίρι” κανενός στις μουσικές επιθυμίες!

Οι εκδηλώσεις του Συλλόγου ολοκληρώθηκαν με τη συμμετοχή του Χορευτικού Συγκροτήματος Αργιλοχωρίου στην Εκδήλωση για την Απελευθέρωση του Αλμυρού την Κυριακή 18 Αυγούστου.

Ακολουθούν στιγμιότυπα από την εκδήλωση σε φωτογραφίες και βίντεο. Στο τέλος του άρθρου μπορείτε να δείτε τα ρεπορτάζ προηγούμενων ετών από τους ετήσιους χορούς του Συλλόγου.

 

 

https://www.almyros.gr/2013/08/12/oi-argilochorites-chorevontas-thymizou/wppaspec/oc1/cv0/ab126/pt2360

 

Αστείρευτο κέφι στον καλοκαιρινό χορό των Αργιλοχωριτών

 

Με Γιώργο Πάγκαλο “άνοιξε” ο Πολιτιστικός Αύγουστος στο Αργιλοχώρι

 

Γλέντι μέχρι πρωίας στον καλοκαιρινό χορό των Αργιλοχωριτών

Αστείρευτο κέφι στον καλοκαιρινό χορό των Αργιλοχωριτών

 

 

 
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.