Θεαματικές φάσεις στο τουρνουά μπάσκετ των Αργιλοχωριτών | Λαός Του Αλμυρού
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.
full screen background image

Θεαματικές φάσεις στο τουρνουά μπάσκετ των Αργιλοχωριτών

Με τη συμμετοχή τριών ομάδων διεξήχθη το δεύτερο τουρνουά  μπάσκετ του Συλλόγου Καππαδοκών Αργιλοχωρίου στο Κλειστό γήπεδο  Αλμυρού, την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019.

Αθλητές των ακαδημιών του Γ.Σ.Αλμυρού, των ΤΙΤΑΝΩΝ και παιδιά από το Αργιλοχώρι, συμμετείχαν στο μπασκετικό τουρνουά. Ωραία, καθαρά παιχνίδια, με δυνατές φάσεις και θεαματικά καλάθια, προκάλεσαν το χειροκρότημα και τις επευφημίες των παρευρισκόμενων.

Το Αργιλοχώρι μάχιμο έως το τέλος κατέκτησε την πρώτη θέση, μετά τον τελικό όπου αντιμετώπισε τους ΤΙΤΑΝΕΣ. Την Τρίτη θέση κατέλαβε ο Γ.Σ. Αλμυρού. Όλοι οι παίκτες αντάλλαξαν χαιρετισμούς και επαίνους και βραβεύθηκαν ενώ, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ευθύμης Ζιγγιρίδης βράβευσε τους νικητές. Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε όλους τους αθλητές που αφιέρωσαν τον ελεύθερο χρόνο τους ώστε να πραγματοποιηθεί το τουρνουά.

Καλύτερος παίκτης του τουρνουά, ανακηρύχθηκε ο Παπουτσής Κωνσταντίνος, παίκτης της ομάδας του Αργιλοχωρίου.

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Αργιλοχωρίου, για μια ακόμη χρονιά προέλασαν με συνθήματα, χειροκρότησαν τα παιδιά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.
Αφήστε μια απάντηση