Διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσεως στο καθιερωμένο Beach party του ΑίανταΤο βράδυ της Παρασκευής 16 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο beach party του Γυμναστικού Συλλόγου Σούρπης ο «Ο Αίας», στις Νηές.

Για μια ακόμη χρονιά τα μέλη της διοίκησης ανάλαβαν τη διοργάνωση του πάρτι που πραγματοποιείται κάθε χρόνο πριν την έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς.

Μέλη, αθλητές, φίλοι του «Αίαντα» και τα παιδιά των ακαδημιών με τις οικογένειές τους, παρευρέθηκαν στο πάρτι δείχνοντας έμπρακτα για μια ακόμη φορά τη στήριξή τους στην ομάδα. Ακόμη, δεν ήταν λίγοι οι συντοπίτες μας που επέλεξαν τις Νηές για τη βραδινή τους έξοδο συνδυάζοντας τη στήριξη προς την ομάδα, με τη διασκέδαση.

Ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος των διοργανωτών, καθώς εξαιτίας της βροχής διακόπηκε η εκδήλωση. Το party ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Σάββατο 17/8, στο ίδιο μέρος και με ευνοϊκές καιρικές συνθήκες.

Ο Γιάννης Δημάκης ανέλαβε τη μουσική της βραδιάς ανεβάζοντας το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη. Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με την υπόσχεση πως και του χρόνου θα βρίσκονται όλοι εκεί.

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.