Νέα εμπορική δραστηριότητα για τον Α.Σ. Αλμυρού «Η ΕΝΩΣΗ» - Ανακοίνωση - Λαός Του Αλμυρού

Νέα εμπορική δραστηριότητα για τον Α.Σ. Αλμυρού «Η ΕΝΩΣΗ» – ΑνακοίνωσηΔημοσιεύουμε ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου του Αγροτικού Συνεταιρισμού της ευρύτερης περιοχής του Αλμυρού, σχετικά με τη νέα του εμπορική δραστηριότητα στον τομέα των εξαγωγών αγροτικών προϊόντων:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ο Αγροτικός συνεταιρισμός Ευρύτερης περιοχής Αλμυρού «Η ΕΝΩΣΗ» ανακοινώνει την νέα του εμπορική δραστηριότητα στον τομέα των εξαγωγών αγροτικών προϊόντων. Σε συνεργασία με μεγάλη εταιρία προώθησης εξαγωγών η οποία έχει εμπειρία 30 ετών στον τομέα και συνεργασίες με εταιρίες του εξωτερικού σε 82 χώρες, συγκεντρώνουμε και εξάγουμε ντόπια Ελληνικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με εξασφάλιση εγγύησης χρημάτων προς όφελος των παραγωγών.

Καλούμε τους παραγωγούς της περιοχής μας να επικοινωνήσουν μαζί μας στο 2422022215 ή να μας επισκεφθούν στα γραφεία του συνεταιρισμού Ν. Μιχοπούλου 15.

Προϊόντα που μας ενδιαφέρουν άμεσα είναι τα εξής: Αρωματικά φυτά, Τσάι, Ελαιόλαδο, Μέλι,Super foods, Ελιές, Δημητριακά, Ξηρούς καρπούς, Όσπρια, συσκευασμένα τοπικά προϊόντα όπως μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, Προϊόντα Βιολογικής γεωργίας κ.α.

 

 

ΜΕ ΤΙΜΗ

Το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ

Του Α.Σ. Ευρύτερης περιοχής Αλμυρού

‘Η ΕΝΩΣΗ’

 

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.