Ετήσιο Αντάμωμα Αγχιαλιτών στη Νέα Αγχίαλο - Λαός Του Αλμυρού

Ετήσιο Αντάμωμα Αγχιαλιτών στη Νέα ΑγχίαλοΔημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Αγχιαλιτών Αθήνας, σχετικά με την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση που πραγματοποίησε την Τρίτη 20 Αυγούστου.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το αντάμωμα συμπατριωτών και φίλων του Συλλόγου των Αγχιαλιτών της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Αυγούστου το βράδυ στην παραλία της Νέας Αγχιάλου στην ταβέρνα «Αλέξανδρος».

Περισσότεροι από 200 Αγχιαλίτες και φίλοι του Συλλόγου των Αγχιαλιτών της Αθήνας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα τους. Η συμμετοχή ήταν τόσο μεγάλη και χρειάστηκε να «επιστρατευτεί» και το ουζερί «Remetzo» για να εξυπηρετήσει τον κόσμο που προσήλθε στην καθιερωμένη αποχαιρετιστήρια εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο εν όψει του τέλους του καλοκαιριού. Διασκεδάσαμε, χορεύοντας και τραγουδώντας, υπό τους ήχους του μουσικού συγκροτήματος «χορδές και πλήκτρα», που απαρτίζεται από ταλαντούχους συμπατριώτες μας μουσικούς. Το μουσικό πρόγραμμα ξεκίνησε με την μαέστρο Χαρά Σταυράκη -Αναγνώστου στο πιάνο να παίζει τον Κεμάλ του Χατζηδάκι και να τραγουδά η παιδική χορωδία και ακολούθως, το πρόγραμμα συνεχίστηκε με τον μαέστρο Δημήτρη Τζουμερκιώτη στα πλήκτρα, τον Στέλιο Δράγνη και τον Γρηγόρη Λάζογλου στο μπουζούκι. Τα τραγούδια ερμήνευσαν η Έλενα Μακρυγιάννη-Κολώνη, η Σία Γουμενοπούλου, ο Ντίνος Κολώνης και ο Κώστας Κουτσοβασίλης.

Απολαύσαμε ένα καταπληκτικό ρεπερτόριο από έντεχνο, λαϊκό και παραδοσιακό τραγούδι, τελειώνοντας το πρόγραμμα με βαλς και τανγκό. Αξιοποιώντας στο έπακρον τις μουσικές γνώσεις και το ταλέντο τους, εντυπωσίασαν τους παρισταμένους με τις εκτελέσεις και την ερμηνεία των τραγουδιών, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, όπως μαρτυρούν τα πολυπληθή θετικά σχόλια του κόσμου. Όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι τα ξημερώματα, με την υπόσχεση να ξανασυναντηθούμε του χρόνου.

Εκ μέρους του συλλόγου των Αγχιαλιτών της Αθήνας, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω εκ μέσης καρδίας όλους τους καλλιτέχνες αλλά και τον ηχολήπτη Νικηφόρο Κατσουράκη, οι οποίοι ανιδιοτελώς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, καθώς και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. Για την εκδήλωση μας δεν εστάλησαν προσκλήσεις. Το κάλεσμα έγινε μέσω της εφημερίδας μας «ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ». Ανάμεσα σε πολλούς φίλους παρεβρέθησαν η πρόεδρος Βαλασία Πετρίδη και μέλη του Δ.Σ. του Φιλοπρόοδου Συλλόγου, ο πρώην πρόεδρος του Φιλοπρόοδου Στάθης Γαρατζιώτης, καθώς και η πρόεδρος της Χορωδίας Νέας Αγχιάλου Κλεοπάτρα Πολυμενίδη με μέλη του Δ.Σ.

Καλό Φθινόπωρο και του χρόνου!!!

 
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.