Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Αλμυρού προς τους υποψηφίους των Πανελληνίων
Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να συγχαρώ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την επιτυχία τους στις πανελλαδικές εξετάσεις. Η επιτυχία αυτή  αποτελεί δικαίωση μιας  μακράς και επίπονης προσπάθειας, αλλά και  την απαρχή ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή τους, γεμάτο χαρές, συγκινήσεις και ακαδημαϊκές γνώσεις.

Εύχομαι η ζωή τους να συνοδεύεται πάντα από επιτυχίες όπως η σημερινή, οι επιλογές τους να τους δικαιώσουν και να έχουν καλή σταδιοδρομία σε όποιο δρόμο κι αν ακολουθήσουν.

Στον δύσκολο  αγώνα που έδωσαν είχαν συνοδοιπόρους τους γονείς τους  και τους καθηγητές τους, που τους στηρίζουν σε κάθε τους βήμα και τους δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουν να παλεύουν και να κυνηγούν τους στόχους και τα όνειρά τους.

Θερμά συγχαρητήρια για τον αγώνα που έδωσαν, αξίζουν και οι μαθητές και μαθήτριες που δεν κατάφεραν να εισαχθούν στις σχολές προτίμησής τους. Δεν θα πρέπει να απογοητεύονται, γιατί  το μέλλον δεν καθορίζεται από μία πρόσκαιρη ατυχία. Η ζωή είναι γεμάτη  νέες  ευκαιρίες και εναλλακτικές επιλογές και είναι βέβαιο πως σε μια νέα προσπάθεια θα ανταμειφθούν.

Καλό ξεκίνημα και καλή δύναμη.

Ο Δήμαρχος Αλμυρού

Δημήτριος Κυριάκου Εσερίδης

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.