Αποθαρρυντική η εικόνα λόγω αποχής στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Αποθαρρυντική η εικόνα λόγω αποχής στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού

Μόνο τέσσερα μέλη –εκτός αυτών του Δ.Σ.-, παρέστησαν στην εξ αναβολής επαναληπτική Γενική Συνέλευσης της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού, την περασμένη Τετάρτη.

Η εικόνα χαρακτηρίστηκε ως αποθαρρυντική, για το μέλλον της Ένωσης. Τα μέλη του Δ.Σ. καλούν σε μια τελευταία Γενική Συνέλευση, ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς εάν σ’ αυτή δεν προκύψει εφορευτική επιτροπή, θα πρέπει να παραδώσουν τη σφραγίδα του Συλλόγου στο Πρωτοδικείο.

Τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, καλούνται τα μέλη να παραστούν, στην τελευταία Γενική Συνέλευση που μπορεί να συγκληθεί από τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ακολουθεί σχετική ανακοίνωση-κάλεσμα σε Γενική Συνέλευση:

Σας προσκαλούμε στην, μετά από αναβολές, επαναληπτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού, για τη διενέργεια εκλογών νέου ΔΣ, εξελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία εμπορικών συλλόγων Θεσσαλίας, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 19:00, στο Πολιτιστικό κέντρο Αλμυρού.
Αφήστε μια απάντηση