Χρ. Τριαντόπουλος: Συζήτηση με κατοίκους των Αλυκών για τον ΕΝΦΙΑ - Λαός Του Αλμυρού

Χρ. Τριαντόπουλος: Συζήτηση με κατοίκους των Αλυκών για τον ΕΝΦΙΑΣυνάντηση με μέλη του Συλλόγου και με κατοίκους της περιοχής των Αλυκών πραγματοποίησε την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, ύστερα από πρόσκληση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ν. Παγασών «Αργοναύται».

Αντικείμενο της συζήτησης  ήταν θέματα των κατοίκων που αφορούν τον τρόπο υπολογισμού της φορολογίας στην ακίνητη περιουσία και συγκεκριμένα τον ΕΝΦΙΑ. Κατά την συνάντηση ο Χρήστος Τριαντόπουλος ανέφερε πως «[..]Πρόκειται για ζητήματα που για να αντιμετωπιστούν και να διευθετηθούν χρειάζεται μια ευρύτερη αναμόρφωση και εκσυγχρονισμός του πλαισίου προσδιορισμού των αντικειμενικών αξιών της ακίνητης περιουσίας στη χώρα μας, ώστε να καταστεί η φορολόγηση επί αυτής πιο αποτελεσματική και, φυσικά, κοινωνικά πιο δίκαιη. Και προς αυτή την κατεύθυνση, μπορούμε και πρέπει να κινηθούμε […]».

Κατά την ολοκλήρωση της συνάντησης, οι κάτοικοι δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τη μείωση του ΕΝΦΙΑ που παρατήρησαν στα εκκαθαριστικά που έλαβαν και δεν παρέλειψαν να  ευχαριστήσουν τον Χρήστο Τριαντόπουλο που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή τους, προσεγγίζοντας το πρόβλημά τους με διάθεση διευθέτησης, όπου εντοπίζεται αδικία.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.