Αδέσποτο δάγκωσε επαγγελματία στο Κουρί - πολλά τα αδέσποτα και στην παιδική χαρά - Λαός Του Αλμυρού

Αδέσποτο δάγκωσε επαγγελματία στο Κουρί – πολλά τα αδέσποτα και στην παιδική χαράΚαθημερινά δεχόμαστε μηνύματα για την κατάσταση με τα αδέσποτα στον Δήμο Αλμυρού. Μάλιστα τελευταία φαίνεται πως αυξήθηκε ο πληθυσμός τους στην Ευξεινούπολη. Οι κάτοικοι καθημερινά βρίσκουν ζώα που δεν κυκλοφορούσαν στην περιοχή. Ενισχύεται και πάλι η άποψη ότι κάποιοι αφήνουν αδέσποτα στον Δήμο μας, από άλλους Δήμους.

Χθες, Δευτέρα βράδυ, στις 12, στο Αισθητικό Δάσος Κουρί, επαγγελματίας έβγαζε σακκούλες με σκουπίδια στους κάδους και πεινασμένο ζώο, προσπαθώντας να πάρει τη σακκούλα που κρατούσε για να βρεί τροφή, τον δάγκωσε στο χέρι. Ο επαγγελματίας δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από τους νοσηλευτές στο κέντρο υγείας. Το τραύμα του ευτυχώς είναι επιφανειακό.

Ο ίδιος δηλώσει στο almyros.gr “κάτι πρέπει να γίνει με τα αδέσποτα… στην παιδική χαρά κυνηγούν τα παιδιά… αυτά φοβούνται και τελικά δεν μπορούν να χαρούν την βόλτα με τους γονείς τους…”.

Αναγνώστης έστειλε φωτογραφίες από αγέλη στην Ευξεινούπολη και αγανακτισμένος καταγγέλει ότι το παιδί του φοβάται να πάει στο σχολείο.

 
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.