Καταγγελία για βιασμό και κλοπή σε βάρος 51χρονου ΑμεΑ στο κέντρο του Αλμυρού - Λαός Του Αλμυρού

Καταγγελία για βιασμό και κλοπή σε βάρος 51χρονου ΑμεΑ στο κέντρο του ΑλμυρούΤο Σάββατο το απόγευμα 14 Σεπτεμβρίου, περίπου στις 6, ένας Βούλγαρος 20 χρονών και ένας Ρομά 11 χρονών, παρέσυραν 51χρονο με ειδικές ανάγκες, από την κεντρική πλατεία του Αλμυρού, στη θέση Πλατάνια.

Ο 51χρονος συνηθίζει να έρχεται από το χωριό του, στην κεντρική πλατεία για τη βόλτα του και να επιστρέφει λίγες ώρες μετά. Οι δυο φερόμενοι ως δράστες, τον γνώριζαν καθώς δημιούργησαν και στο παρελθόν επεισόδια κατά του 51χρονου ΑμεΑ.

Το Σάββατο συγγενείς του, κατήγγειλαν στο Αστυνομικό τμήμα Αλμυρού, ότι τον οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία με τη βία και ενήργησαν σε βάρος του ασελγείς πράξεις, όπως και ότι του έκλεψαν το σταυρό που φορούσε. Έπειτα, κατέθεσε και ο 51χρονος. Ο 20χρονος και ο 12χρονος, συνελήφθησαν από τους Αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού και κατά την πρώτη τους κατάθεση φαίνεται πως παραδέχθηκαν τις πράξεις τους. Αργότερα στον ανακριτή, άλλαξαν την κατάθεσή τους.

Εναντίον τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και για κλοπή. Τελικά ο 11χρονος αφέθηκε ελεύθερος, καθώς λόγω ηλικίας και σε εφαρμογή του νέου Ποινικού Κώδικα, δεν φέρει ευθύνη, ενώ ο 20χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και όρους εγγυοδοσίας 5.000 ευρώ.

Αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί ότι συνέβησαν ασελγείς πράξεις.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.