Τελέστηκε ο Αγιασμός για τη νέα αγωνιστική χρονιά ποδοσφαίρου και στίβου στο Γ.Σ.Α.
Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου τελέστηκε στο Δημοτικό Στάδιο «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΑΓΑΖΟΣ» Αγιασμός για το ποδοσφαιρικό τμήμα, την ακαδημία ποδοσφαίρου και το τμήμα στίβου, ενόψει της νέας αθλητικής χρονιάς 2019-2020.

Παρευρέθησαν αθλητές και αθλήτριες του Γ.Σ.Α, όπως και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων. Ακολουθούν δηλώσεις του Δημάρχου Αλμυρού Βαγγέλη Χατζηκυριάκου, του Προέδρου του Γ.Σ.Α. κ. Κώστα Μυλωνά και του προπονητή κ. Στέλιου Αρσένου.

Δηλώσεις Δημάρχου

…Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στη διοίκηση σε αυτή τη δύσκολη εποχή που ανέλαβε ένα πολύ σημαντικό έργο για να κρατήσει σε αυτό το επίπεδο τον αθλητισμό στην περιοχή μας. Να έχετε υγεία που χρειάζεται ο αθλητής και να κάνετε σωστά τις προπονήσεις σας. Στους δασκάλους και καθηγητές θα ήθελα να πω, να είναι καλοί παιδαγωγοί και να σας προσέχουνε, στους γονείς να έχουν υπομονή και επιμονή στο δύσκολο έργο που έχουν, μαζί με τα φροντιστήρια, το σχολείο και τον αθλητισμό και τέλος στα νέα παιδιά συστήνω να έχουν μαζί με τα μαθήματα τους και τον αθλητισμό σε πρωτεύοντα βάση.

Θέλω να σας πω ότι πέρασα κι εγώ από εδώ, πολλές φορές στον αγιασμό ήμουν ανάποδα από την δικιά σας μεριά, ήμουν αθλητής του στίβου στον Γυμναστικό Σύλλογο, αλλά και για  δέκα χρόνια ήμουν στο συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου. Οπότε μπορείτε να φανταστείτε ότι μεγάλωσα εδώ μέσα και είμαι ένας από εσάς.

Από την πλευρά μας ως νέα διοίκηση του Δήμου μας, υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το ανθρωπίνως δυνατό ώστε οι υποδομές να είναι τέτοιες, ώστε να είστε ασφαλείς και να προπονείστε σωστά. Και για το στίβο που έχω και μια ιδιαίτερη αδυναμία, θα προσπαθήσουμε, δεν θέλω να υποσχεθώ βέβαια κάτι, θα προσπαθήσουμε φέτος να έχουμε το ταρτάν στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Σας εύχομαι και πάλι υγεία, δύναμη και εδώ είμαστε όλοι μαζί να προχωρήσουμε από κοινού Πρόεδρε. Ευχαριστώ πολύ.

 

Δηλώσεις Προέδρου

Θέλω κι εγώ να σας ευχαριστήσω που ήρθατε, να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο που παρευρέθηκε. Θα είναι κοντά μας και στην πράξη. Ήδη μας έχει βοηθήσει σε ότι έχουμε ζητήσει αυτές τις λίγες μέρες.

 Όλοι οι μικροί αθλητές αλλά και οι μεγάλοι μπορούν να απευθύνονται και σε μένα προσωπικά, στους εφόρους των τμημάτων και στα μέλη της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου για οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν προκύψει και εμείς υποσχόμαστε να προσπαθήσουμε να δώσουμε λύση σε όλα. Τα υπόλοιπα τα έχουμε πει και κατ’ ιδίαν, δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο.

Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα. Ευχαριστώ.

 

Δηλώσεις Προπονητή

Να ευχηθώ κι εγώ καλή χρονιά. Μετά την τέλεση του αγιασμού έχουμε την έναρξη πρωταθλήματος. Όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολα και πόσο πολύ αργήσαμε να χτίσουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ήταν μια δύσκολή χρονιά και αξίζουν συγχαρητήρια οι άνθρωποι οι οποίοι ενέργησαν τόσο πολύ γρήγορα ώστε να μπορέσει αυτή η ομάδα να σταθεί, ώστε να μπορέσει να πάρει μέρος και συμμετοχή στο πρωτάθλημα αυτό το δύσκολο της Γ’ Εθνικής.

Από εκεί και πέρα εγώ ζητάω υγεία, να είναι κοντά μας ο κόσμος του Αλμυρού ώστε να μπορέσουμε να έχουμε ψηλά το ΓΣΑ εκεί που του αξίζει.

Μας περιμένει τώρα ένα δύσκολο παιχνίδι-πρεμιέρα. Όλα τα παιχνίδια ειδικά στις πρεμιέρες κρύβουν παγίδες. Θα πρέπει και εμείς να είμαστε συγκεντρωμένοι να πάμε να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Χρειάζεται υπομονή, πολλή δουλειά για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε κι εμείς επάξια.

 Έχουμε πολλά νέα παιδιά και μέσα από τη δουλειά που κάνουμε θα τους δοθούν οι ευκαιρίες ώστε να μπορέσουν κι αυτά να δουν πως είναι αυτό το πρωτάθλημα,  πόσο δύσκολο είναι αυτό το πρωτάθλημα. Με συνεργασία θα ενωθούν όλα τα κομμάτια για να μπορέσουμε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ.

 

 

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.