Η ατζέντα του Λαού του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη έκδοση 28-9-2019 | Λαός Του Αλμυρού

Η ατζέντα του Λαού του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη έκδοση 28-9-2019…και ο Αγοραστός τον Αύγουστο

Τα καταδυτικά πάρκα, και το ΚΕΕΚ Αμαλιάπολης εγκαινιάζονται σήμερα… Παρά τις όποιες αντιδράσεις, νίκησε η ανάγκη για τουρισμό και τα καταδυτικά πάρκα διαφημίζονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το στοίχημα για την Αμαλιάπολη, είναι να μη γίνει σύντομος σταθμός θαλάσσης για τους επισκέπτες των νησιών του Νομού, αλλά να μπορέσουμε να κρατήσουμε και στη στεριά τους τουρίστες.

Αναμένουμε λοιπόν από τον κ. Περιφερειάρχη, αλλά και την κα Αντιπεριφερειάρχη, να κάνουν και στην Αμαλιάπολη τις ανάλογες διακοπές και βουτιές, όπως και στα νησιά μας… Σας το χαρίζουμε για τον Σεπτέμβρη… αλλά τον Αύγουστο του 2020 σας διεκδικούμε τουριστικά 😉

Βεβαίως-βεβαίως, ζηλέψαμε και επιθυμούμε, τις υποθαλάσσιες σέλφιζ και από τα δικά μας ναυάγια…

 

Καλά τα ΕΣΠΑ… αλλά…

Καλά είναι τα έργα του ΕΣΠΑ κυρία μου… Αλλά η επιτυχία είναι τι κάνεις μετά… Πως και αν τα αξιοποιείς… Εμείς έχουμε και το καρπούζι και το μαχαίρι… Αν δηλαδή τα καταδυτικά θα γίνουν πυλώνας ανάπτυξης και αύξησης της τουριστικής κίνησης ή αν θα μείνουν «ναυάγια».

 

Πολυφωνία και μέτρο στο Δημοτικό Συμβούλιο

Άλλο ύφος και στυλ της Δημοτικής Αρχής Χατζηκυριάκου… Τελείως άλλη η Προεδρεία του Δημήτρη Τσούτσα. Στην πρώτη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου της Δημοτικής Αρχής, οι σύμβουλοι και Αντιδήμαρχοι του Βαγγέλη Χατζηκυριάκου, ήρθαν διαβασμένοι. Ο Πρόεδρος έδινε στον αρμόδιο για κάθε θέμα τον λόγο και οι Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι, ήταν ετοιμοπόλεμοι με σκονάκια με τις νομοθεσίες, αλλά και κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να ζητούνταν ως επεξήγηση από το Σώμα. Συγκαταβατική μέχρι τώρα δείχνει η Αντιπολίτευση Εσερίδη, ενώ και οι Ράππου και Τσόγκας, ήδη εκφέρουν απόψεις και κριτική επί της ουσίας. Εύχομαι στο Σώμα, μια πολύ καλή συνεργασία μέχρι τέλους, για το καλό της πόλης μας.

 

Σχέση αγάπης 10 χρόνων

Πριν δέκα χρόνια, ερχόμουν ως οικονομικός μετανάστης στον Αλμυρό. Άφησα την πρότερη δουλειά μου, ως Leader στις πωλήσεις και τη διαφήμιση σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών και ήρθα στον Αλμυρό με τα δυο μου παιδιά. Ο μικρός προ-νήπια, ο μεγάλος Δευτέρα Δημοτικού. Σήμερα, κοιτάζοντας όλα αυτά τα χρόνια, αισθάνομαι ότι έπραξα το σωστό και είμαι βαθύτατα ευγνώμων για τη ζωή μου εδώ και τους ανθρώπους. Πλέον, περηφανεύομαι, ότι έχω «γυρίσει» τον Αλμυρό, τα χωριά του, τις εκκλησιές του, τα πανηγύρια του, τα μουσεία του, τα μνημεία του, τα δάση, τις λίμνες, πολύ περισσότερο από πολλούς Αλμυριώτες. Εδώ τα εκλογικά μου δικαιώματα, εδώ το μέλλον μου… και σε τρεις εβδομάδες εισέρχομαι στον έκτο χρόνο ως εκδότρια. Αισθάνθηκα, ότι ήθελα να φλυαρήσω και να μοιραστώ αυτές τις σκέψεις με τους αναγνώστες και διαφημιζόμενους, καθώς χωρίς εσάς δεν θα είχαμε λόγο ύπαρξης…

 

Εθελοντισμός

Ο ΕΟΣ καλεί τους πολίτες του Αλμυρού, να ανταποκριθούν στο κάλεσμά του για εθελοντισμό κατά τον ημιμαραθώνιο Ζερελίων την ερχόμενη Κυριακή. Ας αφιερώσουμε λίγο από το χρόνο μας, για να αναδείξουμε την πόλη μας και τα Ζερέλια. Να αποδείξουμε στους δρομείς που έρχονται από ολόκληρη την Ελλάδα ότι οι Αλμυριώτες είναι φιλόξενοι και ότι μπορούμε να διοργανώσουμε μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις.

 

Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών

Η συμμετοχή στις επερχόμενες εκλογές της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ανάπτυξη του τόπου μας, πάντοτε κατά την προσωπική μου άποψη. Η προσεκτική ψήφος μας, αλλά και η συμμετοχή στις εκλόγιμες θέσεις, όσων θέλουν και μπορούν είναι απαραίτητη.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.