Ο Α.Σ. πολεμικών τεχνών Αλμυρού Μαγνησίας στην 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού
Ο Α.Σ. Πολεμικών Τεχνών Αλμυρού Μαγνησίας ενίσχυσε την 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αλμυρού.

Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή αθλητές και εκπαιδευτές ενημέρωσαν για το Ολυμπιακό κατάτε τους μαθητές του 2ου Δημοτικού, ενώ παρουσίασαν επίδειξη του αθλήματος.

Θυμίζουμε ότι στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στην 129η Σύνοδο της Ολυμπιακής Επιτροπής στο Ρίο ψηφίστηκε στην ατζέντα της Ολυμπιάδας να περιέλθουν το Καράτε φυσικά όπως επίσης η Ορειβασία, το Σέρφινγκ και το Skateboard.

Άμεσα η Παγκόσμια Ομοσπονδία του Καράτε (WKF) εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας πως η ελπίδα και το όνειρο χιλιάδων καρατέκα, προπονητών και παραγόντων πραγματοποιήθηκε και πως πλέον το άθλημα μπαίνει σε άλλο μοτίβο…

Αναφέρει επίσης πως οι προσπάθειες της Ομοσπονδίας εδώ και πάρα πολλά χρόνια επιτέλους δικαιώθηκαν και άπαντες οφείλουν σαν μία οικογένεια να προωθήσουν το ολυμπιακό όραμα.

Η προπονητική ομάδα του Α.Σ. πολεμικών τεχνών Αλμυρού Μαγνησίας αποτελείται από τους Λήο Κατσούρας 7 Dan, Κώστας Τελκής  5dan, Ειρηλένα Μπαγλατζή 3 Dan και Βλαχονάτσιος Διονύση 2 Dan.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.