Αίτημα του Κωνσταντίνου Μαραβέγια για συμπληρωματικές προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών στη Μαγνησία - Λαός Του Αλμυρού

Αίτημα του Κωνσταντίνου Μαραβέγια για συμπληρωματικές προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών στη ΜαγνησίαΠριν λίγες μέρες το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων ανακοίνωσε την πρόσληψη σχεδόν 5.400 αναπληρωτών εκπαιδευτικών σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας.

 

Παρά την τεράστια προσπάθεια κάλυψης όλων των κενών της οποίας ηγήθηκαν η αρμόδια υπουργός  Ν. Κεραμέως και η υφυπουργός  Σ. Ζαχαράκη, ορισμένα σχολεία του νομού παρουσίασαν κενά εξαιτίας αδειών εκπαιδευτικών που ανέκυψαν την τελευταία στιγμή αλλά πρέπει να αναπληρωθούν άμεσα για να μη χαθούν μαθήματα.

 Με αφορμή την ανάγκη του δημοτικού σχολείου Τρικερίου για έναν επιπλέον δάσκαλο, ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ.  Κωνσταντίνος Μαραβέγιας ζητά με Ερώτηση που κατέθεσε σήμερα στη Βουλή να ακολουθήσει άμεσα νέος γύρος προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών που θα περιλαμβάνει και σχολικές μονάδες της Μαγνησίας.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.