Συνάντηση της κ. Ζέττας Μ. Μακρή με τoν Υπουργό Επικρατείας για αιτήματα που αφορούν στον Ν. Μαγνησίας - Λαός Του Αλμυρού

Συνάντηση της κ. Ζέττας Μ. Μακρή με τoν Υπουργό Επικρατείας για αιτήματα που αφορούν στον Ν. ΜαγνησίαςΜε αφορμή το οξύ τοπικό πρόβλημα που προέκυψε μεταξύ των κατοίκων του Κεραμιδίου και Βενέτου και της Ιεράς Μονής Φλαμουρίου, που αφορά στο ιδιοκτησιακό καθεστώς καλλιεργήσιμων και βοσκήσιμων εκτάσεων, η κ. Μακρή έθεσε το ζήτημα υπόψη του Υπουργού Επικρατείας, κ. Γ. Γεραπετρίτη, για την ενημέρωσή του και τις κατά την αρμοδιότητά του ενδεδειγμένες ενέργειες με τη θερμή παράκληση να ρυθμισθεί νόμιμα και μόνιμα υπέρ των κατοίκων.

Επίσης, η κ. Μακρή  ενημέρωσε τον Υπουργό για το χρονίζον θέμα της επένδυσης στις Νηές, που έχει ήδη ωριμάσει και για το οποίο δεν υφίσταται  νομική αμφισβήτηση ή άλλη εμπλοκή παρά μόνο απαιτείται η επιτάχυνση των γραφειοκρατικών διαδικασιών. Ο Υπουργός Επικρατείας ενημερώθηκε την ίδια στιγμή από τον Υφυπουργό Οικονομικών, κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, και δεσμεύθηκε για περαιτέρω διερεύνηση.

Η κα Μακρή ευχαρίστησε τον Υπουργό για τη  θερμή και άμεση ανταπόκριση.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.