ΑΠΟΦΑΣΗ – ΨΗΦΙΣΜΑ Της Γενικής Συνέλευσης της Ο. Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αλμυρού - Λαός Του Αλμυρού

ΑΠΟΦΑΣΗ – ΨΗΦΙΣΜΑ Της Γενικής Συνέλευσης της Ο. Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αλμυρού

Την Τετάρτη 2-10-19 συνήλθε σε ολομέλεια –σύμφωνα με το Καταστατικό – η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ,  στα κομματικά Γραφεία του Αλμυρού με Θέμα: ‘’Υλοποίηση αποφάσεων της Κ. Ε. – Εγγραφές νέων μελών’’, όπου έγινε εκτεταμένος,  ανοικτός, δημοκρατικός διάλογος και αποφασίστηκαν τα εξής:

  1. Άνοιγμα της Οργάνωσης σε όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες της Νοτιοδυτικής Μαγνησίας, χωρίς αποκλεισμούς και σκοπιμότητες, σύμφωνα με τις εξαγγελίες του προέδρου μας Αλέξη Τσίπρα, που μας καλεί και μας ενώνει για να συμμετέχουμε στις διαδικασίες προς το Συνέδριο επανίδρυσης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.
  2. Ανάθεση στην αιρετή Συντονιστική Επιτροπή Αλμυρού της πολιτικής ευθύνης , για το άνοιγμα της Οργάνωσης, την εγγραφή νέων μελών και όλων των απαιτούμενων ενεργειών, ώστε σύντομα να διενεργηθούν οι νέες εσωκομματικές εκλογές στις οποίες θα εξασφαλισθεί η απρόσκοπτη συμμετοχή και των νέων μελών που θα εγγραφούν άμεσα.
  3. Διεύρυνση της υπάρχουσας Συντονιστικής Επιτροπής με νέα μέλη, που επιθυμούν να συνδράμουν επικουρικά –μέχρι τις νέες εκλογές- και έχουν την ισχυρή θέληση, το κύρος και την ικανότητα στην προσέγγιση των δημοκρατικών πολιτών.
  4. Καταδικάστηκαν οι όποιες αντικαταστατικές, αντιδημοκρατικές, και αυταρχικές επεμβάσεις έχουν ήδη επιχειρηθεί και όσες ενδεχομένως επιχειρηθούν, ενόψει των επερχόμενων εσωκομματικών εκλογών και των εργασιών στην πορεία προς το Συνέδριο.
  5. Η ολομέλεια καλεί αδιακρίτως όλα τα μέλη, τους φίλους και τους δημοκρατικούς πολίτες, με πνεύμα ενότητας και ομοψυχίας να συμβάλλουν στην προσπάθεια για την αντιστοίχηση του οργανωμένου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με τον κοινωνικό περίγυρο, τους φίλους και ψηφοφόρους μας, όπως ακριβώς καταγράφηκαν στις πρόσφατες Εθνικές Εκλογές με το ποσοστό του 32 %, στην κατεύθυνση της  επανίδρυσής του.

Αλμυρός 2-10-19

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.