Εντυπωσιακές επιδείξεις, απονομές μαύρων ζωνών και Αγιασμός στα Dojo του sensei Αντώνη ΛεωνίδαΕντυπωσιακές επιδείξεις επεφύλαξε ο δάσκαλος sensei Αντώνης Λεωνίδας (4 dan προπονητής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού) και οι αθλητές του στα Dojo Αλμυρού και Νέας Αγχιάλου, κατά τους καθιερωμένους Αγιασμούς για την έναρξη της προπονητικής χρονιάς.

Μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες, διακρίσεις, πολλές δραστηριότητες, διοργανώσεις τόσο σε Πανελλήνιο επίπεδο όσο και σε παγκόσμιο υπόσχεται η Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μαχητές, με λίγα λόγια, μια χρονιά αντάξια των προηγούμενων.

Κατά την εκδήλωση στον Αλμυρό την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, ο sensei απένειμε μαύρες ζώνες 1ου DAN στην Παπαγιάννη Αγγελική και στον Στουρνάρα Μιχάλη. Ενώ στην Αγχίαλο την Τρίτη 8 Οκτωβρίου απένειμε μαύρη ζώνη 1ου DAN στον Σταθόπουλο Θεόδωρο την. Επίτιμος καλεσμένος στην εκδηλώση του  Αλμυρού ήταν ο Shihan Κωνσταντίνος Γαλλιός δάσκαλος από τη σχολή των Μονομάχων Παλαμά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι ζώνες και τα διπλώματα είναι πιστοποιημένα από το αρχηγείο της ΙΚΟ NAKAMURA στην Ιαπωνία.

Ο sensei Αντώνης Λεωνίδας συνεχάρη τους αθλητές για την παρουσίαση, ενημέρωσε τους γονείς για σημαντικά θέματα γύρω από το άθλημα, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι οι γονείς να ενισχύουν τα παιδιά τους για την εξέλιξή τους, αλλά και να συμμετέχουν σε αγώνες και διοργανώσεις του Συλλόγου.

Με ενθουσιασμό παρακολούθησαν οι γονείς και φίλοι του Συλλόγου τις επιδείξεις και καταχειροκρότησαν την προσπάθεια αθλητών και δασκάλου, για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα dojo των «Μαχητών».

Απολαύστε το σχετικό φωτο-ρεπορτάζ και βίντεο.

Περισσότερες φωτογραφίες από το Dojo του Αλμυρού θα βρείτε εδώ

Περισσότερες φωτογραφίες από το Dojo Αγχιάλου θα βρείτε εδώ

 

 

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.