Εσθονοί tour operators γνώρισαν τη Νέα Αγχίαλο - Λαός Του Αλμυρού

Εσθονοί tour operators γνώρισαν τη Νέα ΑγχίαλοΕσθονοί που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα, tour operators, πραγματοποιούσαν ολιγοήμερη επίσκεψη στην Μαγνησία υπό την οργάνωση της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Θεσσαλίας και μεταξύ των άλλων, επισκέφτηκαν την Τρίτη 15/10 την Νέα Αγχίαλο πριν αναχωρήσουν για την προγραμματισμένη τους επίσκεψη στο αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου.Την ολιγομελή αποστολή των Εσθονών ταξιδιωτικών πρακτόρων υποδέχτηκε ο κος Ασδεράκης Βασίλης ως μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας και Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου καθώς και αντιπροσωπεία του τμήματος Τουρισμού Δήμου Βόλου. Στην πολύ σύντομη επίσκεψη τους, ενημερώθηκαν για τους αρχαιολογικούς χώρους της Νέας Αγχιάλου, ως μέσο πολιτιστικού μοχλού τουριστικής προώθησης, περπάτησαν στον παραλιακό πεζόδρομο κι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τη μοναδική στο είδος της κοκκινωπή άμμο της Νέας Αγχιάλου. Στη συνέχεια δεξιώθηκαν σε παραθαλάσσιο τσιπουράδικο όπου τους έγινε λεπτομερή παρουσίαση με βίντεο της Νέας Αγχιάλου σαν τουριστικός προορισμός και τους διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια της πόλης που έχει επιμεληθεί και μεταφράσει η Ένωση Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου.
Η παρουσίαση στόχευε στις δυνατότητες φιλοξενίας, στη γαστρονομία, στα τοπικά προϊόντα, στη διασκέδαση και στις προτάσεις περιηγήσεων τουριστικού, θρησκευτικού κι αρχαιολογικού περιεχομένου καθώς και των ετήσιων εκδηλώσεων της περιοχής μας, ως μοχλός προσέλκυσης τουριστών από τις περιοχές της Βαλτικής. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι Εσθονοί στις διάφορες ποικιλίες τσίπουρου που τους παρουσιάστηκαν και εξέχουσα θέση είχαν οι γαστρονομικές λιχουδιές που τους παρουσίασε ο Γ.Γ. της Ένωσης Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου κος Ψεύτογλου Αναγνώστης, ο οποίος προσέφερε αφιλοκερδώς τη μοναδική αυτή γευστική εμπειρία. Οι Εσθονοί ταξιδιωτικοί πράκτορες αναχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την περιοχή μας και η τοπική Ένωση Επαγγελματιών της Ν. Αγχιάλου ευελπιστεί σε μια μελλοντική συνεργασία μαζί τους.
Η Ένωση Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου, στη σχετική ανακοίνωσή της, ευχαριστεί την οργανωτική επιτροπή της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Θεσσαλίας, την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας και το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Βόλου για την εμπιστοσύνη τους σ’ αυτό το εγχείρημα.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.