Η 102χρονη Γαυρινιώτισα τα είχε 400 - Πλήρης περιγραφή της οδήγησε στη σύλληψη κλεφτών - Λαός Του Αλμυρού

Η 102χρονη Γαυρινιώτισα τα είχε 400 – Πλήρης περιγραφή της οδήγησε στη σύλληψη κλεφτών

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι αστυνομικοί του τμήματος Αλμυρού, όταν περιέγραφε την κλοπή στην οικία της, 102χρονη. Την περιγραφή της θα ζήλευαν και ακριβοπληρωμένοι ντετέκτιβ.

Πιο συγκεκριμένα, στις 1 το μεσημέρι της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου, ένας νεαρός Ρομά, εμφανίστηκε στην πόρτα του σπιτιού της στη Γαύριανη, ζητώντας της, να αγοράσει παπλώματα. Την ίδια ώρα, δυο φίλοι του, μπούκαραν στο σπίτι της ηλικιωμένης από το πίσω μέρος και υπεξαίρεσαν 1.000 ευρώ.

Η γιαγιά αντιλήφθηκε τους κλέφτες και άρχισε να φωνάζει. Οι Ρομά, ηλικίας 24, 22 και 16 ετών, διέφυγαν με μπλε TOYOTA που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι της γιαγιάς.

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Αλμυρού που ειδοποιήθηκαν από την παθούσα και ανέλαβαν την προανάκριση, συγκέντρωσαν άμεσα τις πληροφορίες και υπολογίζοντας τις οδούς διαφυγής ειδοποίησαν το ΑΤ Στυλίδας.

Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν το μπλε αυτοκίνητο στην ανατολική Φθιώτιδα και μέσα στη Στυλίδα το σταμάτησαν για έλεγχο.

Οι τρεις Ρομά προσήχθησαν τελικά στο ΑΤ Αλμυρού, η γιαγιά αναγνώρισε και τους τρεις κλέφτες.

Την προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Αλμυρού, ενώ οι δύο ενήλικες Ρομά με τη σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.