«Εβδομάδα εθελοντισμού» Από τους «Μύλους Λούλη» με δράσεις σε Σούρπη και Αμαλιάπολη - Λαός Του Αλμυρού

«Εβδομάδα εθελοντισμού» Από τους «Μύλους Λούλη» με δράσεις σε Σούρπη και Αμαλιάπολη

Για 5η συνεχή χρονιά η εταιρεία «Μύλοι Λούλη» πραγματοποίησε την «Εβδομάδα Εθελοντισμού» στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας και με βασικό της μήνυμα «Φροντίζουμε για το μέλλον», αποδεικνύοντας έμπρακτα την προσήλωσή της στις αξίες, το όραμα και το σεβασμό της στον άνθρωπο, το περιβάλλον και την κοινωνία.

 

Από τις 29 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου 2019, η εταιρεία πραγματοποίησε ανθρωπιστικές και περιβαλλοντικές δράσεις στο Δήμο Αλμυρού και στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Οι εργαζόμενοι της Μύλοι Λούλη, ως εθελοντές, ένωσαν τις δυνάμεις τους με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης, προσφέροντας για μια ακόμη χρονιά απλόχερα το χρόνο και την αφοσίωση τους μέσα από τις ακόλουθες δράσεις: Αιμοδοσία Σούρπης, περιβαλλοντική δράση στην παιδική χαρά της Αμαλιάπολης με καλλωπισμό προαύλιου χώρου, βάψιμο οργάνων παιδικής χαράς και περιμετρικών κάγκελων, εθελοντική δράση στη Σχολή Αρτοποιίας και στο Μουσείο Λούλη φιλοξενώντας τους συμμετέχοντες του εκπαιδευτικού προγράμματος για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, που οργανώθηκε από το Δίκτυο CSR Hellas, αιμοδοσία Κερατσινίου, περιβαλλοντική δράση στο Δήμο Κερατσινίου με καλλωπισμό της οδού Κανάρη και φύτεμα 78 δενδρυλλίων.

Οι εθελοντές εργαζόμενοι ανήλθαν στους 90, ενώ συλλέχτηκαν 45 φιάλες αίμα. H «Μύλοι Λούλη» με παράδοση 7 γενιών, αποδεικνύει στην πράξη τον σεβασμό της προς την κοινωνία και το περιβάλλον, υλοποιώντας πρωτοβουλίες με ουσιαστικά αποτελέσματα. Η «Εβδομάδα Εθελοντισμού», ο ετήσιος θεσμός που αγκαλιάζουν οι άνθρωποί της, επιβεβαιώνει το όραμα συνεισφοράς της εταιρείας με ανιδιοτελείς πράξεις που πολλαπλασιάζουν το καλό, για το σήμερα και τις επόμενες γενιές.
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.