Ανανεωμένος και με …Appartia ο Αλότοπος | Λαός Του Αλμυρού

Ανανεωμένος και με …Appartia ο ΑλότοποςΑνανεωμένος και με appartia live, ο Αλότοπος συνεχίζει την πορεία του του στα μονοπάτια των τεχνών, της κοινωνικοποίησης, της πρωτοβουλίας. Πιο συγκεκριμένα με Δελτίο Τύπου τους τα μέλη επισημαίνουν:

Σε ένα ανανεωμένο περιβάλλον υποδέχθηκε το 1ο φετινό live ο Αλότοπος το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, με τους Appartia, οι οποίοι καθήλωσαν το κοινό με την ερμηνεία τους, τις επιλογές των τραγουδιών και την μουσική προσέγγιση που παρουσίασαν πάνω σε νέα ενδιαφέροντα μοτίβα. Το κοινό όμως ενθουσιάστηκε και από τον νέο χώρο του ΑΛΟΤΟΠΟΥ που είναι πιο οργανωμένος, πιο αναπαυτικός, με φινετσάτες αλλαγές, καθαρό περιβάλλον και πάνω απ’ όλα με σεβασμό στους φίλους του που τον τιμούν με την παρουσία τους.

Ο Αλότοπος ξαναπαρουσιάζεται πλέον στο κοινό της περιοχής μας με νέα όψη, αλλά και νέα δυναμική, καθώς το έμψυχο δυναμικό του εμπλουτίζεται και διευρύνει τον ΑΛΟΤΟΠΟ ως προς τα καλλιτεχνικά και πολιτιστικά του ενδιαφέροντα και πεδία. Ο Αλότοπος, ως ένας ιδιαίτερος πολιτιστικός «οργανισμός» της περιοχής μας, καλεί τους ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού να στηρίξουν την προσπάθειά του η οποία αφορά την οργάνωση εκδηλώσεων και παρεμβάσεων που απουσιάζουν σήμερα από τις περισσότερες περιοχές της ελληνικής περιφέρειας και τις συναντούμε μόνο στις μεγάλες πόλεις.

Ο Αλότοπος ως Κοινωνικός Συνεταιρισμός αποβλέπει στα ευρύτερα οφέλη της τοπικής μας κοινωνίας και ζητά τη στήριξή της, αλλά και την στήριξη όλων των τοπικών φορέων που νοιάζονται για την τοπική πολιτιστική ανάπτυξη.

 
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.