Παρουσιάστηκε το βιβλίο της αείμνηστης Μαίρης Κακάνη-Βιριδή | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Παρουσιάστηκε το βιβλίο της αείμνηστης Μαίρης Κακάνη-Βιριδή

Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019, στο χώρο του Κ.Η.Φ.Η. Νέας Αγχιάλου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου “Ιάσονας και Υψιπύλη” της αείμνηστης Μαίρης Κακάνη-Βιριδή.

Την σεμνή εκδήλωση διοργάνωσε και συντόνισε η υπεύθυνη του Κ.Η.Φ.Η. κα Φρόσω Κουτσογιάννη σε συνεργασία με την οικογένεια της συγγραφέως. Συμμετείχε ο Σύλλογος Γυναικών και ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Νέας Αγχιάλου. Για τη συγγραφέα και το έργο της μίλησε ο γιος της, κος Αντρέας Βιριδής.
Ένα έργο, που μέσα από την ερωτική ιστορία του Αργοναύτη Ιάσονα και της Υψιπύλης, υπάρχουν αναφορές, μύθοι και πληροφορίες της αρχαίας εποχής. Ανάγνωση αποσπάσματος από το βιβλίο έκανε η πρόεδρος του Φιλοπρόοδου κα. Πετρίδη Βαλασία.
Για την Μαίρη Κακάνη-Βιριδή ως άνθρωπο, για τη δημιουργικότητα, την καλλιέργεια, τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες, μίλησε η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών, κα Παπαναστασίου Βιβή. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, πέραν της οικογένειά της, οι πολλοί φίλοι της, όλοι αυτοί που είχαν τη χαρά και την τιμή να τη γνωρίσουν, να θαυμάσουν την ευγένεια της ψυχής της, την αστείρευτη ενέργειά της, την αισθητική της, την ακόρεστη όρεξη για γνώσεις, τις αρετές της.
Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.