Τρίκαλα: Μπαράζ κλοπών αυτοκινήτων στην περιοχή μας

το στόχαστρο συγκεκριμένες μάρκες Ι.Χ., ακόμη και… φορτηγά από τους επιτήδειους.

Συγκεκριμένα και όπως καταγράφει το trikalavoice.gr  μόλις τον Οκτώβριο εκλάπησαν είκοσι έξι (26) αυτοκίνητα σε επίπεδο Θεσσαλίας, πολλά από αυτά δε από τα Τρίκαλα.

Πλαφόν στις ηλεκτρονικές αποδείξεις: Τι αλλάζει στο όριο που πρέπει να συγκεντρωθεί

Ανώτατο πλαφόν στις ηλεκτρονικές συναλλαγές που θα πρέπει να διενεργούν από το 2020 όλοι οι φορολογούμενοι εξετάζει να βάλει το υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όριο αυτό αναμένεται να οριστεί στις 20.000 ευρώ δηλαδή χαμηλότερα από το  πλαφόν των 34.000 ευρώ που ισχύει σήμερα.

Ενιαία «ταυτότητα» των πολιτών σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες

Μεταβιβάζονται στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων τα στοιχεία του Μητρώου Πολιτών. Θα «επικοινωνούν» ηλεκτρονικά μεταξύ τους τα μητρώα των διαφορετικών υπηρεσιών. Στόχος η μείωση της γραφειοκρατίας και η επιτάχυνση εξυπηρέτησης του πολίτη. Διαρκής η επικαιροποίηση του συστήματος.

Επίδομα θέρμανσης στο Taxisnet: Ζεστά Χριστούγεννα για τους δικαιούχους – Οι ημερομηνίες πληρωμής και τα κριτήρια

Το υπουργείο Οικονομικών σε δελτίο Τύπου πριν από λίγες μέρες, ανέφερε ότι το επίδομα θέρμανσης στο Taxisnet ολόκληρης της χειμερινής περιόδου θα δοθεί εμπροσθοβαρώς και προσαυξημένο, σε όλους τους δικαιούχους πριν τα τέλη του τρέχοντος έτους.

Μητσοτάκης : Σημαντική η απόφαση της Bank of China να ανοίξει κατάστημα στην Αθήνα

Σημαντική χαρακτήρισε την απόφαση της Bank of China να ανοίξει υποκατάστημα στην Αθήνα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Βελτιώσεις στον νόμο για την πρώτη κατοικία

Σε προαναγγελία που αφορά στη βελτίωση του συστήματος προστασίας της πρώτης κατοικίας που θα αντικαταστήσει το ισχύον καθεστώς που λήγει στο τέλος του 2019 προέβη το Υπουργείο Οικονομικών.

Ο στόχος είναι να δοθεί «ανάσα» στους οφειλέτες και επιπροσθέτως να ενταχθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι δικαιούχοι στις προστατευτικές διατάξεις του νέου νόμου του οικονομικού επιτελείου.

Ασφαλιστικό : Χαμηλότερες εισφορές για 2,9 εκατομμύρια Ελληνες

Χαμηλότερες εισφορές για 1,5 εκατ. μισθωτούς και 1,4 εκατ. ελεύθερους επαγγελματίες – αγρότες και αυτοαπασχολουμένους φέρνει το 2020. Το σχέδιο της κυβέρνησης για τις αλλαγές που θα κλιμακωθούν στο νέο έτος αποκαλύπτουν «ΤΑ ΝΕΑ».

Ρεσάλτο πειρατών σε ελληνικό τάνκερ

Πειρατές επιτέθηκαν σε ένα ελληνικό πετρελαιοφόρο κοντά στις ακτές του Τόγκο τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας και έφυγαν αφού πήραν τέσσερα μέλη του πληρώματος ως ομήρους, δήλωσε το ναυτικό της Δυτικής Αφρικής, δύο ημέρες μετά από μια παρόμοια επίθεση στα ύδατα του γειτονικού Μπενίν.

Από 2.500 ευρώ η «ταρίφα» για τους μετανάστες που βρέθηκαν στο φορτηγό ψυγείο

Ποσό ύψους 2.500 ευρώ έκαστος φέρονται να είχαν πληρώσει σε δουλεμπόρους οι 41 μετανάστες που εντοπίστηκαν χθες το πρωί στοιβαγμένοι σε φορτηγό ψυγείο στην Ξάνθη. Αυτό κατέθεσαν στους αστυνομικούς που τους ανέκριναν αμέσως μετά τη σύλληψή τους. Είπαν ακόμα ότι είχαν ξεκινήσει το ταξίδι τους από την Τουρκία και είχαν προορισμό τους τη Θεσσαλονίκη.

Βήμα συνεννόησης για την περιφρούρηση της Φέτας, η ημερίδα στα Τρίκαλα, όποιος κάνει νοθεία να κλείνει

Η θωράκιση της φέτας από νοθείες και απομιμήσεις, η ενδυνάμωση της καμπάνιας για τη διεθνή αναγνώριση του προϊόντος με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που του εξασφαλίζει η εγχώρια παραγωγή και η διαμόρφωση όρων για τη συγκρότηση μιας διεπαγγελματικής οργάνωσης η οποία θα μπορέσει να υπερασπισθεί τον Εθνικό Φάκελο, να καθοδηγήσει το σύνολο των συντελεστών του κλάδου και να προσθέσει δύναμη στο αιγοπρόβειο γάλα και στη φέτα, απασχόλησαν την ημερίδα επί του θέματος που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στα Τρίκαλα.

Εγκρίθηκαν οι πιστώσεις για Βιολογικά και Νιτρικά 2019, πότε θα γίνουν πληρωμές

Σε δρόμο για πληρωμή της προκαταβολής μπαίνουν τα προγράμματα βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας για το έτος 2019, καθώς επίσης και το πρόγραμμα μείωσης της νιτρορύπανσης.

Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου δόθηκαν οι σχετικές εγκρίσεις στα κονδύλια από την αρμόδια υπηρεσία του ΥπΑΑΤ, που προγραμματίζει να κάνει αυτές τις πληρωμές μαζί με με τον ΟΠΕΚΕΠΕ προς τα τέλη Νοεμβρίου και σε κάθε περίπτωση μετά τις 20 του μήνα.

Ευόδωσαν παρεμβάσεις της Ζ. Μακρή για Ζαγορά και Ρήγα Φεραίο

Το πρόγραμμα ΚΑΡΠΑ στο ΓΕΛ ΑΛΜΥΡΟΥ

Νικηφόρα πρεμιέρα για τους Τιτάνες στη Β’ ΕΣΚΑΘ

Αποτελέσματα εκλογών ΤΕΕ

Αλμυρά – Γλυκά για την τσέπη σας – γράφει η Μαρία Μακατσιάνου έκδοση 2-11-2019

Προτεινόμενο χειμερινό ωράριο καταστημάτων

Τo έργο του Πρωτοψάλτη Βασίλειου Πρασσά – συνέντευξη στο almyros.gr

Ποίοι απαρτίζουν την Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Αλμυρού

Εξέταση μαστού κι έλεγχοι αναπνευστικής λειτουργίας στο Βελεστίνο

Δύο νέα βιβλία από τη Φιλάρχαιο Εταιρεία

Δημόσια Υγεία: Ευρύ κύκλο συσκέψεων ανά Περιφερειακή Ενότητα δρομολογεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας