Δράσεις του νέου Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού - Λαός Του Αλμυρού

Δράσεις του νέου Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού«Ανέβασε μανίκια» το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού. Επικοινωνήσαμε με την υπεύθυνη Τύπου κα Νεκταρία Κοτζαπαναγιώτη η οποία μας ενημέρωσε για τις πρώτες κινήσεις των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, μέλη συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Αλμυρού κ. Βαγγέλη Χατζηκυριάκου, ώστε να συζητήσουν ευρύτερα τη συνεργασία του Δήμου και της Ένωσης και να θέσουν πρώτους στόχους. Επιπρόσθετα συζήτησαν την υλοποίηση του προγράμματος για το open mall και τη συνδιοργάνωση Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων, με σκοπό και την τόνωση της εμπορικής αγοράς. Ευρέως συζήτησαν τις αλλαγές στο έργο της σκεπαστής αγοράς και πως αυτή θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για εκδηλώσεις και εκθέσεις.
Τα μέλη της Ένωσης, δεν παρέλειψαν να μεταφέρουν στη Δημοτική Αρχή, προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες, όπως τα αδέσποτα, την απομάκρυνση στύλων φωτισμού και την αντικατάσταση λαμπτήρων.

Λίγες μέρες αργότερα, συναντήθηκαν με την Αντιδήμαρχο κα Μπέη για την συνέχεια και τον επιπλέον προγραμματισμό, όσων προαναφέρθηκαν. Την Τρίτη 5/11, οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι για την Ομοσπονδίας, συμμετείχαν σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στην Λάρισα για επίκαιρα θέματα. Τα μέλη του Δ.Σ. προσπαθούν να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τις προτεραιότητες και τα προβλήματα των επαγγελματιών, γι’ αυτό και κυκλοφορούν δυο ερωτηματολόγια, ένα έντυπο και ένα ηλεκτρονικό. Τα ερωτηματολόγια διανεμήθηκαν στους επαγγελματίες, ενώ τα ηλεκτρονικά μπορείτε να τα συμπληρώσετε μέσα από το λινκ που έχει κοινοποιηθεί στη σελίδα της Ένωσης στο facebook.

Παράλληλα έγιναν απαραίτητες οργανωτικές εργασίες, αποδεσμεύτηκε ο τραπεζικός λογαριασμός, έγιναν ενέργειες για το χειμερινό ωράριο λειτουργίας καταστημάτων και τις ενδιάμεσες εκπτώσεις. Το επόμενο διάστημα προγραμματίζονται συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου και την Αντιπεριφερειάρχη κα Κολυνδρίνη.
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.