Προτάσεις μελών Επιτροπής Διαβούλευσης για τεχνικό πρόγραμμα και προϋπολογισμό - Λαός Του Αλμυρού

Προτάσεις μελών Επιτροπής Διαβούλευσης για τεχνικό πρόγραμμα και προϋπολογισμό

Δημοσιεύουμε δύο Δελτία Τύπου που λάβαμε σχετικά με τις προτάσεις των μελών της Επιτροπής Διαβούλευσης κ. Κώστα Πανταζώνα και κ. Χρήστου Καραζούπη, για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Αλμυρού και τον προϋπολογισμό, που αναμένεται να συζητηθούν στη σημερινή -Τετάρτη- συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης στο Δημοτικό Μέγαρο στις 17:30.

Προτάσεις Ευθύμη Ζιγγιρίδη

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 1. O Aλμυρός είναι κατ εξοχήν αγροτικός δήμος και ένα από τα βασικά αιτήματα των δημοτών είναι η διάνοιξη και ο καθαρισμός των αγροτικών δρόμων.
 2. Ο αγροτικός δρόμος Αργιλοχωρίου Ανθοτόπου να ολοκληρωθεί. Ένα μικρό μέρος ήδη έχει υλοποιηθεί από την Περιφέρεια.
 3. Ανάπλαση του χώρου της παιδικής χαράς Ανθότοπου.
 4. Ο δρόμος Σούρπη Νηες  προκειμένου να συμβάλλει στην τουριστική Ανάπτυξη της περιοχής.
 5. Τα δίκτυα ύδρευσης Αγ. Τριάδα( ένα μικρό μέρος του δικτύου που περιέχει σωληνώσεις αμίαντου) , Αμαλιάπολης, Αργιλοχώρι , Μαυρόλοφος , Ανθότοπος, Νεράιδα κτλ.  να αντικατασταθούν και να αφαιρεθούν οι σωληνώσεις Αμιάντου. Είναι κατανοητό ότι προηγούνται οι μεγάλες αστικές περιοχές του δήμου ωστόσο θα πρέπει να δρομολογηθούν οι αντικαταστάσεις και στα χωριά του Δήμου.
 6. Γέφυρα από Σούρπη προς Αμαλιάπολη αποκατάσταση / αντιστήριξη λόγω επικινδυνότητας
 7. Εκπόνηση μελέτης από τον δήμο και ένταξη σε πρόγραμμα από την περιφέρεια της γέφυρας στην έξοδο του χωριού Πλάτανος η οποία έχει ήδη υποστεί ζημιές.
 8. Καθαρισμός Πλατανορέματος
 9. Αποκατάσταση του παρακαμπτήριου δρόμου το Πλατάνου ο οποίος χρησιμοποιήθηκε
 10. Επισκευές στο κοιμητήριο Σούρπης και επισκευές στο κληροδότημα Αμβράζη στην Σούρπη
 11. Να διαμορφωθεί ο χώρος δίπλα στην πλατεία της Σούρπης σε δημοτικό πάρκινγκ.
 12. Δημιουργία Χώρου Δημοτικού Αναψυκτηρίου στην Σούρπη.
 13. Καθαρισμός ποταμιού Σαλομβριά με την συνεργασία της Περιφέρειας.
 14. Επέκταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού στην Σούρπη.
 15. Αποκατάσταση δρόμου διασταύρωση Μιτζέλας μέχρι την Αγ Τριάδα με τη συνεργασία της περιφέρειας
 16. Αποπεράτωση της αποχέτευσης της Αμαλιάπολης με τη συνεργασία της περιφέρειας
 17. Εκσυγχρονισμός Σφαγείων Γούρας μαζί με την δημιουργία τυποποιητηρίου για την εμπορική και οικονομική ανάπτυξη των κτηνοτρόφων.
 18. Δίκτυο Ύδρευσης Γούρας μέσω Φιλόδημου
 19. Αποκατάσταση δρόμου Αγ. Ιωάννης προς Φράγμα για την εύκολη πρόσβαση επισκεπτών.
 20. Καθαρισμός πλαγίων χαντακιών κατά μήκος του δρόμου Κονταρόλακα Βρύναινα.
 21. Ανάπλαση πλατείας Δρυμώνα και αποκατάσταση ελλιπούς φωτισμού
 22. Δημιουργία Μουσειακού χώρου για τον Στέφανο Κομητά στο σχολείο των Κωφών μαζί με την συνεργασία της περιφέρειας ( χρειάζεται ανακοστολόγηση υφιστάμενης μελέτης)
 23. Συντήρηση των Μουσείων Σούρπης κι Αχιλλείου και πρόγραμμα ανάδειξης όλων των περιφερειακών μουσείων του Δήμου με την αρωγή της ΕΚΠΟΛ Θεσσαλίας.
 24. Ο δήμος οφείλει να δώσει βάρος στην ενεργειακή αναβάθμιση των σχολείων (εγκατάσταση φωτοβολταικών) και κατ επέκταση των δημοσίων κτιρίων προκειμένου να εξοικονομούνται πόροι.
 25. Αποκατάσταση δρόμου Πέρδικα Φυλάκη με τη συνεργασία της Περιφέρειας.
 26. Αποκατάσταση Δρόμου από τον Αγ Αθανάσιο εώς τη διασταύρωση της πύλης του αεροδρομίου στην έξοδο προς Αγχίαλο. Δρόμος που ανήκει στο Κρόκιο.
 27. Αποκατάσταση εσωτερικής οδοποιίας Αργιλοχωρίου Μαυρολόφου
 28. Ολοκληρωμένη μελέτη για την λειτουργική και αποτελεσματικότερη χρήση της ακτογραμμής του Δήμου. Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρξει ενιαία αντιμετώπιση και συμφωνία με τις τοπικές κοινότητες για την χρήση που θα υπάρξει σε κάθε περιοχή.
 29. Οι εξελίξεις στην τεχνολογία τρέχουν και ο δήμος μας έχει πολλούς νέους και ενεργούς πολίτες προκειμένου να εκμεταλλευτεί κάποιες από αυτές τις καινοτομίες. Σύστημα λογισμικού το οποίο θα επιτρέπει στον πολίτη να επικοινωνεί τα παράπονα του ή τις παρατηρήσεις του απευθείας στο Δήμο σε πραγματικό χρόνο μέσα από ένα κινητό τηλέφωνο. (smart city)
 30. Εκπόνηση Πιλοτικού Προγράμματος για την Ανακύκλωση των απορριμμάτων.

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

 1. Η ενίσχυση των δράσεων για την αντιμετώπιση των αδέσποτων είναι μία ηθική και λειτουργική υποχρέωση προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών. Είτε με αύξηση του κονδυλίου παροχής τροφής στο άτυπο κυνοκομείο στην Κεφάλωση είτε με οργανωμένες στειρώσεις και εμφύτευσης μικροτσιπ είτε με ένα διαφορετικό μοντέλο όπου την διαχείριση του κυνοκομείου θα αναλάβει μία ΚΟΙΝΣΕΠ και με την οικονομική αρωγή του Δήμου θα μπορέσει να προσλάβει ένα η δύο άτομα να συμβάλλουν στην περισυλλογή και στείρωση των αδέσποτων. Υπάρχει πρόγραμμα αυτή την περίοδο στο οποίο θα μπορούσε ο Δήμος να ενταχθεί προκειμένου να επιδοτηθεί για στειρώσεις και εμφύτευση μικροτσιπ. Επίσης υπάρχει ανοιχτό πρόγραμμα για επιδότηση δημιουργίας δημοτικού κυνοκομείου. Το ποσό το οποίο δίνεται ανά δήμο φθάνει τις 300.000 ευρώ.

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΜΕΑ

 1. Διαμόρφωση χώρων στάθμευσης ΑΜΕΑ γύρω από την πλατεία με εμφανή σηματοδότηση και ενέργειες για την προσβασιμότητα των ΑΜΕΑ στο κέντρο του Δήμου. Επίσης δημιουργία τουλάχιστον 2 χώρων στάθμευσης για ΑΜΕΑ στο δημοτικό πάρκιγκ
 2. Δημιουργία υποδομών πρόσβασης στις παραλίες Ευξεινούπολης, Αλμυρού και Αμαλιάπολης για τα ΑΜΕΑ

 

Προτάσεις Κ. Πανταζώνα (Επιμελητηριακού Συμ. Μαγνησίας) για τον προϋπολογισμό του Δήμου Αλμυρού για το έτος 2020:

 1. Δημιουργία κωδικού για Χριστουγεννιάτικες δράσεις, αντίστοιχες με εκείνες των γειτονικών ανταγωνιστικών πόλεων. Ενδεικτική πρόταση: Δημιουργία Χριστουγεννιάτικου χωριού στο πάρκο θέση πλατάνια, με την τοποθέτηση λούνα πάρκ, σπιτάκια με διάφορες δραστηριότητες, σπίτι Άγιου Βασίλη και σύνδεση με την αγορά και το κέντρο μέσω τροχήλατου τραίνου.

 2. Ενίσχυση κωδικού για μελέτες έργων.

3. Ενίσχυση κωδικού για αμοιβές ειδικών συμβούλων.

4. Δημιουργία κωδικού για κάλυψη εξόδων παραμονής και διαμονής των στελεχών του Δήμου Αλμυρού, για τις επαφές τους με στελέχη υπουργείων και ευρωπαϊκών γραφείων για άμεση και έγκυρη ενημέρωση και απορρόφηση νέων και υπό εξέλιξη προγραμμάτων.

  

Προτάσεις Κ. Πανταζώνα (Επιμελητηριακού Συμ. Μαγνησίας) για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Αλμυρού για το έτος 2020

1. Μελέτη και ανεύρεση χρηματοδοτικών εργαλείων – προγραμμάτων για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του βιολογικού καθαρισμού του Δήμου Πτελεού.

2. Μελέτη και ανεύρεση χρηματοδοτικών εργαλείων για την κατασκευή αποχετευτικού δικτύου στο Αχίλλειο, καθώς είναι το μοναδικό χωριό στο παραλιακό μας μέτωπο που δεν διαθέτει αποχετευτικό δίκτυο.

3. Μελέτη και ανεύρεση προγραμμάτων για την ανακαίνιση και διαπλάτυνση των πεζοδρομίων στον Δήμο Αλμυρού ώστε το κέντρο της πόλης να είναι προσβάσιμο, από όλα τα σημεία της πόλης, για όλες τις κοινωνικές ομάδες (πεζών, καροτσάκια μωρών, ποδήλατα, αναπηρικά αμαξίδια).

4. Αναβάθμιση της αγροτικής οδοποιίας με την ασφαλτόστρωση των κεντρικών αγροτικών δρόμων και την δημιουργία υποδομών με γεφυράκια και τσιμεντοσωλήνες , στα περάσματα των χειμάρρων, ώστε σε βάθος χρόνου να αποκατασταθεί όλο το αγροτικό οδικό δίκτυο.

5. Κατασκευή κυκλικών κόμβων.

 

Προτάσεις Χρ. Καραζούπη για το τεχνικό πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό 

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ- ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Επαναφορά και επέκταση της ανακύκλωσης και ξεκίνημα της κομποστοποίησης με διανομή δωρεάν διακοσίων κάδων κομποστοποίησης σε ισάριθμες οικογένειες, με σκοπό τη μείωση των σκουπιδιών  που πάνε  στις χωματερές κατά 60% τουλάχιστον με ισόποση μείωση των εξόδων.

Αναβάθμιση με πεζοδρόμηση της κεντρικής πλατείας, δημιουργία σ’ αυτή παιδικής χαράς, υπαίθριας σκακιέρας, μόνιμα επιτραπέζια παιγνίδια, σκάκι, τριάρα, εννιάρα κ.λ.π. Δημιουργία παρτεριών με λουλούδια εκεί που τρέχουν νερά άσκοπα και έχουν γίνει εστία μόλυνσης

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ- ΠΑΙΔΕΙΑ

Μόνιμη τοποθέτηση ενός υπαλλήλου στο Δημοτικό στάδιο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΑΓΑΖΟΣ, συντήρηση των όλων  δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων καθότι εκεί αθλούνται πάνω από 300 δικά μας παιδιά και επαναφορά των αγώνων ΚΡΟΚΙΑ, επίστρωση του στίβου με ταρτάν και δημιουργία τριών βοηθητικών γηπέδων με χλοοτάπητα σύμφωνα με το επισυναπτόμενο σχέδιο.

Τοποθέτηση κερκίδων στα δημοτικά γήπεδα Πλατάνου και Σούρπης.

Ενίσχυση όλων των εθελοντικών οργανώσεων και συλλόγων του δήμου και συνεργασία μαζί τους  δημιουργία μόνιμης δημοτικής θεατρικής ομάδας και προσπάθεια αξιοποίησης του πρώην ΣΙΝΕ ΚΥΠΡΟΣ για στέγαση όλων των συλλόγων του δήμου μας.

ΘΑΛΑΣΙΟ ΜΕΤΩΠΟ

Δημιουργία ενός αναψυκτηρίου στη παραλία Αλμυρού και στις Νηές, κάμπινκ στο ΤΣΙΓΚΕΛΙ  και στις Νηές με παράλληλη διαμόρφωση και ωραιοποίηση όλων  των παραλιών μας. Νομιμοποίηση και επέκταση των αλιευτικών καταφυγίων

 

ΟΘΡΥΣ ΚΟΥΡΙ ΖΕΡΕΛΙΑ ΟΙΚΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Δημιουργία στη θέση ΤΣΑΤΑΛΙ δομής για παιδικές κατασκηνώσεις και πυροπροστασία σε συνεργασία με τη πολεμική αεροπορία και ταυτόχρονη δημιουργία ενός πρότυπου μικρού αθλητικού και χιονοδρομικού κέντρου σε συνεργασία με συλλόγους, εθελοντές και το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ύδρευση του οικισμού στο ΤΣΑΤΑΛΙ.

Αξιοποίηση των μονοπατιών, σπηλαίων, φαραγγιών, πέτρινων γεφυριών και μοναστηριών για ανάπτυξη του οικοτουρισμού, αγροτουρισμού και του θρησκευτικού τουρισμού με ταυτόχρονη δημιουργία ενός εκθετηρίου αρωματικών φυτών και βοτάνων.

Ανάπτυξη όλων των αθλητικών και ψυχαγωγικών δράσεων εκτός του δάσους Κουρί σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα, απαγόρευση των αυτοκινήτων εντός του δάσους, τοποθέτηση ενός φύλακα – υπαλλήλου σε μόνιμη βάση, ανανέωση του δάσους με φύτευση νέων δένδρων και περιποίηση των υπαρχόντων.

Αξιοποίηση της υπέροχης  δομής στα ΖΕΡΕΛΙΑ σε συνεργασία με τους εθελοντές και τον ιδιωτικό τομέα, για τη δημιουργία ενός πρότυπου ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ – ΓΕΩΛΟΓΙΚΟΥ – ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ανάλογου, του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ.

Δημιουργία ξενώνα στην Ανάβρα σε συνεργασία με το τοπικό συμβούλιο τις εθελοντικές οργανώσεις και τους κτηνοτρόφους, αξιοποίηση του αιολικού πάρκου.

Ανάπτυξη της Κοινωνικής Οικονομίας, με δημιουργία δομών σε συνεργασία με τις ΚΟΙΝΣΕΠ (ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ), στον πολιτισμό αθλητισμό, ανακύκλωση, αγροτουρισμό  π,χ. Κοινωνικό Παντοπωλείο, δημοτικός λαχανόκηπος κ.λπ

 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Αγροτική οδοποιία, χάραξη των αγροτικών δρόμων και ιδιαίτερα αυτών του αναδασμού που έχουν καταπατηθεί, συνεργασία με τους αγρότες για ενημέρωση και επιμόρφωση τους, με δια βίου μάθηση και συμμετοχή σε συνέδρια και εκθέσεις .

 

ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΑΕΡΙΟ

Αναβάθμιση της οδού Ερμού με την  εύρεση ενός πάρκιν νότια αυτής και πεζοδρόμηση της οδού Αγοράς. Άμεσες μονοδρομήσεις για εξυπηρέτηση και ασφάλεια των οδηγών και των περιοίκων. Δημιουργία οδικών κόμβων στο 3ο Δημ. Σχολείο, Δασαρχείο, είσοδο στην Ευξ/πολη. Επέκταση του φυσικού αερίου σ’ όλη τη πόλη του Αλμυρού και στην Ευξεινούπολη.

 

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εμπιστοσύνη στο προσωπικό και στις υπηρεσίες του δήμου, με συνεχή επιμόρφωσή τους  στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Δημιουργία πρότυπου ΚΑΠΗ στο κληροδότημα ΚΥΡΙΑΚΟΥ με συμπληρωματικές κατασκευές, αίθουσα εκδηλώσεων (μικρό θέατρο), συνταγογράφηση μία φορά την εβδομάδα με ταυτόχρονη επέκταση του Προγράμματος ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

Δημιουργία καταφυγίου για τα αδέσποτα, σε Διαδημοτική μορφή (Δήμοι: Αλμυρού-Βόλου-Ρήγα Φεραίου).

 

Προτάσεις Ε.Ο.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΚΟΥΡΙ – ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΝΝΙΣ & ΚΤΗΡΙΟ ΠΙΣΙΝΑΣ

 • ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΔΥΟ (2) ΝΕΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, Η ΜΕΛΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ κ. Γ. ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΑ. (ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΞΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΟΠΩΣ ΧΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΚΟΥΡΙ).
 • ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΓΙΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΧΩΟΡΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΗΔΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ.
 • ΕΠΙΣΚΕΥH ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ
 • ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΦΟΥΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥΣ NEOCRYL SPORT FLEX ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ
 • ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΙ Ή  ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΒΡΥΣΗ.
 • ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΜΕ ΑΝΤΙΡΙΔΕΣ ΛΟΓΩ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ
 • ΝΑ ΜΠΑΖΩΘΕΙ Η ΠΙΣΙΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ
 • ΝΑ ΦΥΤΕΥΤΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΔΕΝΤΡΑ (ΛΕΜΟΝΟΚΥΠΑΡΙΣΣΑ ) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΛΑΣΤΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ
 • ΝΑ ΑΣΦΑΛΤΩΘΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΧΩΡΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ
 • ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ.

Εκ του Ε.Ο.Σ. Αλμυρού

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΧΡ. ΖΑΒΟΣ, Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ – Β. ΜΗΤΡΑΚΟΣ, Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ – ΓΕ. ΓΑΡΟΦΑΛΑΚΗΣ – Ο ΕΦΟΡΟΣ ΑΝΤΙΣΦ.  – ΣΠ. ΒΑΛΑΜΟΥΤΗΣ

 
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.