Σαρωτικοί έλεγχοι σε ταβέρνες της πόλης το βράδυ της Τετάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr  κλιμάκια της Εφορίας πραγματοποίησαν ελέγχους σε ταβέρνες και μπαρ της πόλης, βεβαιώνοντας παραβάσεις.

Κύκλωμα με παράνομο λογισμικό διέγραφε αποδείξεις – Ζημιά για το Δημόσιο 25 εκατ.

Eνα μεγάλο και εκτεταμένο κύκλωμα ανάπτυξης και χρήσης παράνομων λογισμικών εφαρμογών, που παρεμβαίνουν και αλλοιώνουν τα πραγματικά δεδομένα των συναλλαγών στους φορολογικούς μηχανισμούς και τις ταμειακές μηχανές, εντόπισαν οι υπηρεσίες ειδικών ερευνών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Αυτοί θα το πάρουν

Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, «το μέρισμα ανάπτυξης θα μοιραστεί με δίκαιο τρόπο. Μετά από 10 χρόνια κρίσης δεν θα ανεχτώ με τη νέα ανάπτυξη που έχουμε να δημιουργηθούν νέες ανισότητες. Θα υπάρχει υπερπλεόνασμα το 2019».

Εν συνεχεία όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης το κοινωνικό μέρισμα «θα πάει στοχευμένα στους πιο αδύναμους. Θα δούμε πού. Δεν θα δώσουμε λίγα σε πολλούς. Θέλω αυτά που θα δώσω να πιάσουν τόπο».

Εφορία: Δεύτερη ευκαιρία για όσους έχασαν τη ρύθμιση των 100 δόσεων – Πώς μπορείτε να μπείτε στις 24 ή 48 δόσεις

Μία δεύτερη ευκαιρία θα έχουν όσοι φορολογούμενοι είχαν υπαχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων ή στην πάγια των 12 ή 24 δόσεων και την έχασαν ή θα τη χάσουν μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2020.

Μικρό καλάθι από ΔΝΤ για βιωσιμότητα χρέους, ανάπτυξη

Επιφυλάξεις για τις προοπτικές ανάπτυξης, την οποία τοποθετεί στο 1,8% το 2019, στο 2,3% το 2020 και στο 2% το 2021, καθώς και για τη βιωσιμότητα του χρέους μακροπρόθεσμα, χαρακτηρίζουν την έκθεση του «άρθρου 4» του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, που συζητήθηκε χθες στο Εκτελεστικό Συμβούλιο, με την κυβέρνηση να εκφράζει ευθέως τις διαφωνίες της σε επιμέρους συμπεράσματα των τεχνοκρατών του.

e- αποδείξεις: Οι αλλαγές που εξετάζει το ΥΠΟΙΚ για το 30% – Τι θα γίνει με διατροφή και ενοίκιο

Η υποχρέωση συλλογής ηλεκτρονικών αποδείξεων ίσες με το 30% του εισοδήματος θεωρείται ανέφικτη από πολλούς φορολογούμενους και τα σχόλια στο opengov, όπου έχει αναρτηθεί σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο του, πέφτουν βροχή.

Ξεδόντιασαν πολύπλοκο δίκτυο ναρκωτικών

Πρόκειται για ένα εγκληματικό δίκτυο, με βασικό στοιχείο της οργανωτικής του δομής και λειτουργίας ότι αποτελούνταν από δυο εγκληματικές οργανώσεις και επτά συμμορίες, που απαρτίζουν ένα ιδιαίτερα πολυδαίδαλο σχήμα.

5.000 αστυνομικοί, drones και ελικόπτερο για το Πολυτεχνείο – Τι αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ

Σε ετοιμότητα βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία για τις εκδηλώσεις εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου και λαμβάνει αυστηρά μέτρα ασφαλείας, στα οποία θα συμμετέχουν 5.000 αστυνομικοί, drones και ελικόπτερο.

Το Δεκέμβριο ξεκαθαρίζει το θέμα επέκτασης του προγράμματος των Βιολογικών

Μέσα στο ∆εκέµβριο και κατά τη διάρκεια της 8ης Επιτροπής Παρακολούθησης των Προγραµµάτων αναµένεται να εξεταστούν τα περιθώρια για µία συµπληρωµατική προκήρυξη που θα αφορά τους βιοκαλλιεργητές των οποίων λήγουν οι δεσµεύσεις τους τον ερχόµενο Μάιο.

Προτάσεις μελών Επιτροπής Διαβούλευσης για τεχνικό πρόγραμμα και προϋπολογισμό

Κυκλοφόρησε το βιβλίο του Αρχιμ. Επιφανίου Οικονόμου για τη διακονία του Χριστόδουλου

Ύπατη Αρμοστεία: Προκήρυξη μαθητικού διαγωνισμού με θέμα τους πρόσφυγες

Επιστολή της ΕΙΕΤ στον Στ. Πέτσα για θιγόμενα συμφέροντα των εκδοτών

Κωπηλάτης από τον Α.Σ. Δημητριάς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Χόνγκ Κονγκ!

Δελτίο Θυέλλης – γράφει ο Γιώργος Τσιντσίνης – έκδοση 9-11-2019

Στην ΠΕΔ Θεσσαλίας εκλέχθηκε ο Δήμαρχος Αλμυρού