ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ σε διαγωνισμό βιτρίνας από την Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών-Εμπόρων Αλμυρού | Λαός Του Αλμυρού

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ σε διαγωνισμό βιτρίνας από την Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών-Εμπόρων ΑλμυρούΣε διαγωνισμό Χριστουγεννιάτικης βιτρίνας καλεί τα μέλη της η Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού.

Με σκοπό την τόνωση της ψυχολογίας των αγοραστών και πολιτών του Αλμυρού, η Ένωση προτρέπει μ’ αυτή της την κίνηση, στον Χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης και μέσα από τις βιτρίνες των επαγγελματιών.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι συμμετέχουν οι επαγγελματίες όλων των κατηγοριών στον ευρύτερο Δήμο Αλμυρού. Όσοι επιθυμούν, πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης, κα Σοφία Μπίλικα 6948176824 και Παναγιώτη Μπούντη 6948824179.

Για τις ανάγκες της διεξαγωγής του διαγωνισμού, θα φωτογραφηθούν οι βιτρίνες των μελών που θα δηλώσουν συμμετοχή. Αυτές θα αναρτηθούν σε διαδικτυακή πλατφόρμα, όπου μπορεί ο καθένας μας να ψηφίζει (με like) τις βιτρίνες που του αρέσουν περισσότερο. Στο διαγωνισμό θα προκύψουν τρεις τελικοί νικητές, αυτοί που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα Like, αλλά και την ψηφοφορία τριμελούς επιτροπής, η οποία θα έχει ποσοστό που θα διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Οι τρεις νικητές θα λάβουν το έπαθλο των 100 ευρώ ο καθένας.

Η τριμελής επιτροπής αποτελείται από την κα Χατζηδημητρίου Ελένη, τον κ. Τζιβινίκο Θεόδωρο και την κα Κότσια Ελευθερία.

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. της Ένωσης
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.