Στον τόπο καταγωγής των προγόνων τους τα μέλη του Συλλόγου Ανατολικής Ρωμυλίας - Λαός Του Αλμυρού

Στον τόπο καταγωγής των προγόνων τους τα μέλη του Συλλόγου Ανατολικής Ρωμυλίας

Στη Βουλγαρία ταξίδεψε ο Σύλλογος Ανατολικής Ρωμυλίας Ευξεινούπολης το περασμένο Σαββατοκύριακο όπου συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα είκοσι χρόνια από την ίδρυση του τοπικού συλλόγου ”η Αγχίαλος” Βουλγαρίας.

Στην ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρονται τα εξής: «Τέσσερις σύλλογοι (Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος «Η Νέα Αγχιάλος», Προβολή της Παράδοσης Ανατολικής Ρωμυλίας Βόλου, Σύλλογος Ανατολικής Ρωμυλίας Ευξεινούπολης και Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Βόλου), μια ομάδα, μια όμορφη παρέα συναντήθηκαν στον τόπο καταγωγής των προγόνων τους για να γιορτάσουν τα 20 χρόνια από την ίδρυση του τοπικού συλλόγου «η Αγχίαλος» Βουλγαρίας.
Μια μοναδική εμπειρία για όλους μας καθώς μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους και νέες κουλτούρες. Τα χορευτικά μας ενθουσίασαν με την εμφάνιση τους στο κλειστό θέατρο της Πομόριε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις μ’ ένα ζεστό και υπέροχο κοινό το οποίο δεν σταμάτησε να χειροκροτάει καθ΄ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους και κυρίως την παλιά πρόεδρο του συλλόγου κ. Stefka Alikova, τον σύλλογο «Η Αγχίαλος» για την πρόσκληση και για τη συμμετοχή σε μια εκδήλωση που θα μείνει αξέχαστη και χαραγμένη στις καρδιές όλων μας. Ευχαριστούμε επίσης όλους όσους πήραν μέρος σ ‘αυτή την εκδρομή».
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.