Δίπλα στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Στέκονται οι Επαγγελματίες του Αλμυρού - Λαός Του Αλμυρού

Δίπλα στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Στέκονται οι Επαγγελματίες του Αλμυρού

Εν όψει της γιορτής που ετοιμάζουν το Ειδικό δημοτικό σχολείο Αλμυρού, ο Σύλλογος ΑμεΑ «Στοργή» και το ΚΔΑΠ μεΑ «ΑΓΩΓΗ», για την Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία, δυο επαγγελματίες του Αλμυρού έκαναν δώρο τις υπηρεσίες τους στα παιδιά του σχολείου.

Πιο συγκεκριμένα τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, η Σοφία Μπίλικα, κομμώτρια και η Νεκταρία Κοτζαπαναγιώτη, αισθητικός, επισκέφθηκαν το σχολείο και περιποιήθηκαν τις μαθήτριες, με κούρεμα, αποτρίχωση, μανικιούρ και κομμώσεις, με σκοπό ένα ευχάριστο μάθημα περιποίησης, αλλά και ένα δώρο προσφοράς, από τις δυο επαγγελματίες και μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού.

Πανέτοιμα λοιπόν τα παιδιά, μας περιμένουν όλους τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, στο Ειδικό σχολείο, να γιορτάσουμε μαζί τους και να στηρίξουμε το χριστουγεννιάτικο παζάρι με καλλιτεχνικές δημιουργίες τους.

Οι επαγγελματίες, Σοφία και Νεκταρία, δήλωσαν «νομίζαμε ότι κάναμε εμείς το δώρο, όμως αποχωρήσαμε με μια φοβερή εμπειρία αγάπης και ανταπόδοσης συναισθημάτων, η οποία χαράχτηκε ανεξίτηλα στη μνήμη μας».

Δεν είναι η πρώτη φορά που επαγγελματίες στέκονται δίπλα στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου, του ΚΔΑΠ μΕΑ και στις οικογένειές τους. Η τοπική κοινωνία με πολλούς τρόπους αγκαλιάζει τις ιδιαίτερες ανάγκες τους και ετοιμάζεται να γιορτάσει μαζί τους την ημέρα που τους αφιερώνεται παγκοσμίως.
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.