ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ | Λαός Του Αλμυρού
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.
full screen background image

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

H O.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Αλμυρού χαιρετίζει με θέρμη τις δεκάδες των μελών της που πήραν μέρος στις διαδικασίες για την ανάδειξη νέας Συντονιστικής Επιτροπής και προσήλθαν στην ψηφοφορία της Κυριακής 24ης Νοέμβρη, ανοίγοντας το δρόμο για τη συγκρότηση του προοδευτικού πόλου στην περιοχή μας.

Η νεοεκλεγείσα (επταμελής) Συντονιστική Επιτροπή, απαρτίζεται από τους/τις παρακάτω συντρόφους και συντρόφισσες (με αλφαβητική σειρά): Βασιλάκος Κώστας, Βούλγαρης Παναγιώτης, Γουργιώτη Μαρία,  Ζώγας Γιώργος, Κοντογεωργάκη Ελισσάβετ, Πάντζιος Ρίζος, Τσιοκάρας Χρήστος.

Στην πρώτη συνεδρίασή της η Σ.Ε. προχώρησε σε κατανομή αρμοδιοτήτων στα μέλη της.

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Αλμυρού καλεί τα μέλη και τους φίλους της, κάθε προοδευτικό πολίτη της περιοχής, να συμμετέχουν ενεργά και δραστήρια στην προσπάθεια που πρέπει να αναληφθεί για την υπεράσπιση του επιπέδου διαβίωσης, καθώς και των δημοκρατικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων των πολιτών, απέναντι στη σκληρή νεοφιλελεύθερη επίθεση που επιχειρείται από τη ρεβανσιστική και με καθεστωτικές λογικές κυβέρνηση της Ν.Δ.

H ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Αφήστε μια απάντηση