Η νέα όψη του κτιρίου του ΓΕΛ Αλμυρού – Ευχαριστήριο | Λαός Του Αλμυρού
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.
full screen background image

Η νέα όψη του κτιρίου του ΓΕΛ Αλμυρού – Ευχαριστήριο





Τελείωσαν οι εργασίες της μπροστινής πλευράς του κτιρίου του ΓΕΛ Αλμυρού. Συγκεκριμένα έγινε συντήρηση (προφύλαξη από σκούριασμα των «γυμνών» σίδερων, σοβάτισμα, βάψιμο και μερική  μόνωση της καταπακτής της ταράτσας. Όλη η μαθητική κοινότητα (καθηγητές και μαθητές) βλέπουν ευχάριστα την νέα και όμορφη όψη του κτιρίου. Ο Διευθυντής Ιωάννης Θεοδώρου, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές ευχαριστούν τη Δημοτική αρχή (ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Ευάγγελο Χατζηκυριάκο και τον Αντιδήμαρχο Βασίλειο Αργυρόπουλο) και ευελπιστούν να συνεχιστούν οι εργασίες και στην πίσω πλευρά του κτιρίου.








Αφήστε μια απάντηση