Δήλωση του Κ. Μαραβέγια για τα επεισόδια στην Αίγλη του Ζαππείου - Λαός Του Αλμυρού

Δήλωση του Κ. Μαραβέγια για τα επεισόδια στην Αίγλη του Ζαππείου

Από το Βουλευτή Μαγνησίας Ν.Δ. Κωνσταντίνο Μαραβέγια λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω δήλωση σχετικά με τα επεισόδια στην Αίγλη του Ζαππείου κατά την ημερίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών:

«Δηλώσεις που ποτέ δεν ολοκληρώθηκαν γιατί κάποιοι νομίζουν ότι η δημοκρατία τελειώνει όταν σταματήσουν εκείνοι να μιλούν. Το στιγμιότυπο προέρχεται από την έξοδό μου από την Αίγλη Ζαππείου, όπου θα ελάμβανε χώρα μία ημερίδα για τη Σύμπραξη Δημόσιου – Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) στην Υγεία.
Ήθελα να δηλώσω ότι τέτοιες κινήσεις καταλύουν τη δημοκρατία και την πολυφωνία. Οι φωνασκίες σκέπασαν τη φωνή μου και όλοι αυτοί που φώναζαν έδειξαν για άλλη μια φορά το πραγματικό τους πρόσωπο. Όχι, δεν τους ενδιαφέρει η δημοκρατία αλλά το χάος. Δεν τους ενδιαφέρει ούτε η δημόσια υγεία, αλλιώς θα περίμεναν τουλάχιστον να ακούσουν πριν κρίνουν. Από τα συνθήματα που χρησιμοποίησαν έδειξαν ότι είναι και τελείως άσχετοι με το αντικείμενο.
«Αριστεροφασίστες» συνδικαλιστές διέκοψαν την ημερίδα στο ξεκίνημά της φωνάζοντας ότι θέλουν τα Νοσοκομεία δημόσια συγχέοντας την κρατικά παρεχόμενη υγεία με τη δημόσια υγεία, που είναι αγαθό για όλους τους πολίτες. Λες και όσοι δεν απασχολούνται στην υγεία ως δημόσιοι υπάλληλοι δεν περιφρουρούν τη δημόσια υγεία.
Το μόνο που πετυχαίνουν τέτοιες κινήσεις σε ό,τι με αφορά είναι να ατσαλώνουν τη θέλησή μου να αλλάξουμε την κοινωνία. Η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει και οι ιδεοληψίες δεν θα σταματήσουν την πρόοδο».
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.