Φιλανθρωπική δράση από τους εθελοντές του Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Αλμυρού
Στις 14 Δεκεμβρίου 2019 ο πρόεδρος με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και εθελοντές του Τμήματος Ερυθρού Σταυρού συμμετείχαν στις εκδηλώσεις της πόλης του Αλμυρού για το  άναμμα του Χριστουγεννιάτικου  Δένδρου. Έκαναν ενημερώσεις για το τεράστιο έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, έδωσαν ευχές για τις Άγιες μέρες που έρχονται και προσέφεραν Χριστουγεννιάτικα εδέσματα.

Στις 16 Δεκεμβρίου το πρωί εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος  επισκέφτηκαν το Γηροκομείο “Παναγία η  Αρμενιώτισσα” στο Αρμένιο και προσέφεραν Χριστουγεννιάτικα εδέσματα είδη, πρώτης ανάγκης και προπαντός έδωσαν κι εισέπραξαν πολλή αγάπη από τις ηλικιωμένες  τροφίμους  του Ιδρύματος.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται: Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο και τα μέλη της Κεντρικής Διοίκησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τα τρόφιμα που μας έστειλαν για τους οικονομικά αδύνατους συνανθρώπους μας. Ευχαριστούμε επίσης την εφημερίδα Λαός του Αλμυρού για τη συμπαράσταση στο έργο μας, το τυπογραφείο Αλεξίου Αθανάσιος για τις δωρεάν εκτυπώσεις αρκετές φορές και τους πολλούς φίλους του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ που είναι πάντα δίπλα μας. Ευχόμαστε από καρδιάς καλά Χριστούγεννα Υγεία και Αγάπη σε σας και τις οικογένειες σας  Ειρηνικό και Χαρούμενο το 2020.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.