Η γιορτή του Ωδείου Αλμυρού (φωτογραφίες)
Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ωδείου Αλμυρού με τίτλο «Γίνε μαζί μου παιδί».

Στη γιορτή έλαβαν μέρος οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ωδείου οι οποίοι συμμετείχαν σε ορχηστρικά σύνολα. Τα ορχηστρικά σύνολα του Ωδείου έχουν ως εξής:
Ορχήστρα Ωδείου με υπεύθυνη την κ. Γαρδικλή Ευφροσύνη, καλλιτεχνική Διευθύντρια του Ωδείου.
Σύνολο κουαρτέτου εγχόρδων με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Σιάρρα Ιωάννη, καθηγητή βιολιού του Ωδείου.
Ροκ –ποπ –σύνολο με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Εμφιετζίδη Ιωάννη, καθηγητή ηλεκτρικής κιθάρας και ηλεκτρικού μπάσου του Ωδείου.
Επίσης στο α’ μέρος της γιορτής έλαβε μέρος το κιθαριστικό σύνολο του Ωδείου «Φραντς Λιστ» με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Γκατζή Εύη και παρουσίασε με επιτυχία ένα πολύ ωραίο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα βασισμένο σε γνωστές μελωδίες. Στο Δημοτικό Ωδείο Αλμυρού διδάσκονται πιάνο, αρμόνιο, κιθάρα, ηλεκτρική κιθάρα-ηλεκτρικό μπάσο, βιολί, παραδοσιακό βιολί, βιολοντσέλο, κοντραμπάσο, φλογέρα, φλάουτο, τρομπέτα, μπουζούκι, μαντολίνο, λαούτο, ούτι, τζουράς, ταμπουράς, κανονάκι, κρουστά-ντραμς, έντεχνο τραγούδι, μουσική προπαιδεία, ανώτερα θεωρητικά, θεωρητικά. Η συμμετοχή στα μουσικά σύνολα του Ωδείου είναι δωρεάν για τους/τις μαθητές/τριες του Ωδείου.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.