Τι ειπώθηκε στην παρουσίαση του Ζήση Ντελόπουλου για τον ΓΣΑ (φωτογραφίες - βίντεο) - Λαός Του Αλμυρού

Τι ειπώθηκε στην παρουσίαση του Ζήση Ντελόπουλου για τον ΓΣΑ (φωτογραφίες – βίντεο)

Νέα εποχή, νέο ξεκίνημα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΓΣ Αλμυρού. «Τώρα όλοι μαζί, πάμε μπροστά-δυνατά» ανέφερε το χαρακτηριστικό σλόγκαν στην αίθουσα του «Αρχοντικού» στο Κουρί όπου σήμερα το μεσημέρι, Σάββατο 11 Ιανουαρίου, έγινε με κάθε επισημότητα η παρουσίαση του Ζήση Ντελόπουλου, του προπονητή Αλέξανδρου Κούρτογλου και των πέντε νέων ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν στη μεταγραφική περίοδο. Παρόντες μεταξύ των άλλων, ο Βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, ο Δήμαρχος Αλμυρού, Ευάγγελος Χατζηκυριάκος και οι Αντιδήμαρχοι Τάσος Δεληζήσης, Πέτρος Θωμαΐδης.
Ο Ζήσης Ντελόπουλος αποκάλυψε ότι η παρουσία του στον Αλμυρό δεν έχει μόνο αθλητικό χαρακτήρα αλλά κι επενδυτικό αφού σε λίγο καιρό θα ανακοινωθεί η δημιουργία ενός πρότυπου αθλητικού-συνεδριακού κέντρου, μία επένδυση ύψους παραπάνω από 2 εκατομμύρια όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε.

Αρχικά το λόγο πήρε η Ελένη Καραγιάννη, νέα συνεργάτης του κ. Ντελόπουλου η οποία ανέλαβε καθήκοντα υπεύθυνης στο Γραφείο Τύπου του ποδοσφαιρικού τμήματος. Καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους αναφέροντας πως «ο ΓΣΑ είναι ένα πολύ ιστορικό σωματείο με 11 τίτλους πρωταθλήματος ΕΠΣΘ και 10 Κύπελλα, ωστόσο στα τέλη του 2019 βρέθηκε προ των πυλών της διάλυσης. Τότε εμφανίστηκε ο κ. Ντελόπουλος ο οποίος άλλαξε τα δεδομένα». Έκανε παρουσίαση της επαγγελματικής δραστηριότητας του νέου διοικητικού ηγέτη του ποδοσφαίρου του ΓΣΑ λέγοντας πως η εταιρία μεταφορών του είναι η μεγαλύτερη στη Θεσσαλία και μέσα στις πέντε κορυφαίες πανελληνίως.

Στη συνέχεια μίλησε ο Ζήσης Ντελόπουλος ο οποίος δήλωσε: «Η παρουσία μου εδώ ξεκινάει από την πολυετή γνωριμία μου με τον Δήμαρχο Αλμυρού κ. Χατζηκυριάκο, τον αντιδήμαρχο κ. Δεληζήση και τον Βουλευτή Μαγνησίας κ. Μπουκώρο οι οποίοι μου πρότειναν να αναλάβω τον ιστορικό αυτό σύλλογο. Αποδέχθηκα την πρόσκληση με μεγάλη χαρά και τιμή. Θέλουμε να αλλάξουμε τις δομές της ομάδος. Θα λειτουργήσουν όλα διαφορετικά στην ακαδημία, θα αναβαθμιστεί και θα στηριχθούμε στα ταλέντα της περιοχής, δεδομένη θεωρείται η συνεργασία μας και οι καλές σχέσεις με την ΠΑΕ ΑΕΛ, τον Απόλλωνα Λάρισας, τη Νίκη Βόλου, τον Ολυμπιακό Βόλου και τον ΝΠΣ Βόλος. Στόχος μας φέτος είναι η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, θα ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε την ομάδα με στόχο τον πρωταθλητισμό. Εκτός όμως από την αθλητική πλευρά, η παρουσία μου εδώ στον Αλμυρό έχει επενδυτικό χαρακτήρα. Φιλοδοξώ να φτιάξω ένα αθλητικό και συνεδριακό κέντρο, μία επένδυση που θα ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια ώστε να πάρει ο Αλμυρός την αθλητική αίγλη που του ανήκει. Η πόλη είναι σε ιδιαίτερο γεωγραφικό σημείο, δίπλα σε αεροδρόμιο, πάνω στην εθνική οδό, κοντά σε θάλασσα και βουνό, στο κέντρο της χώρας μας».

Στη συνέχεια ο κ. Ντελόπουλος ανέφερε τα ονόματα όλων των νέων συνεργατών στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Αναλυτικά: προπονητής ο Αλέξανδρος Κούρτογλου, γυμναστής ο Αργύρης Κρανάς, προπονητής τερματοφυλάκων ο Φώτης Καραγιώργος, μασέρ ο Αλέξανδρος Κοντοστάθης, φυσιοθεραπευτής ο Κωνσταντίνος Κυρίτσης, γιατρός της ομάδος ο Οδυσσέας Παξινός, γενικός αρχηγός ο Κώστας Πραττής, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων ο Δήμος Περπερίδης, υπεύθυνη γραφείου Τύπου η Ελένη Καραγιάννη.

 


 

 
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.