Πρωινό Δελτίο Τύπου 12-1-2020 - Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας - Λαός Του Αλμυρού

Πρωινό Δελτίο Τύπου 12-1-2020 – Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Κυριακής 12 Ιανουαρίου 2020. “Ανοίξτε” όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

Δώρισε 9.400 λίτρα πετρελαίου για τις ανάγκες του Δήμου Σκιάθου

Είναι λίγες οι φορές, που η υποστήριξη για σημαντικές ανάγκες, έρχεται συστηματικά από τους ίδιους ευαισθητοποιημένους, είτε αυθόρμητα είτε μετά από αίτημα της τοπικής κοινωνίας. Aνάμεσα σε αυτούς ξεχωρίζει για τη σπουδαία προσφορά του στη Σκιάθο, ο Σκιαθίτης Γεώργιος Π. Αλεξανδρίδης.

«Τρίτο ημίχρονο» στο αστυνομικό τμήμα μετά τον αγώνα Σαρακηνός-Τοξότης -Ποδοσφαιριστές επιτέθηκαν στον διαιτητή

Στο αστυνομικό τμήμα όπου υποβλήθηκαν μηνύσεις παίχτηκε το τρίτο ημίχρονο του αγώνα Σαρακηνός-Τοξότης , χθες στο Βασδέκειο. Δύο παίχτες του Σαρακηνού 31 και 35 ετών επιτέθηκαν στον διαιτητή 21 ετών με σπρωξιές, χτυπήματα και ύβρεις. Ο διαιτητής κατέθεσε μήνυση.

Εξέλιξη – σοκ για τη φωτιά που «κατάπιε» αρχοντικό στο Πήλιο

Αιφνίδια τροπή στις έρευνες για τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς, που κατέκαψε στις 18 Δεκεμβρίου παλιό αρχοντικό στην Αγία Παρασκευή Ζαγοράς και ξεσπίτωσε δύο αδερφές. Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, τα Χριστούγεννα διενεργήθηκε β’ γύρος ανακρίσεων από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου.

Εφορία Καρδίτσας: Επεσε το ταβάνι στα κεφάλια

Λίγο μετά τις 7.00  ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στην Εφορία κ. Κώστας Μπατράς, την ώρα που άνοιγε το γραφείο του επόπτη, στον τέταρτο όροφο του κτιρίου, τραυματίστηκε όταν έπεσαν σοβάδες από την οροφή του γραφείου.

Λαμία: «ΟΧΙ» Καραΐσκου σε αποθήκες ψυχών – Ένταση στο Δ.Σ. για το προσφυγικό

Λέμε «ΟΧΙ» στην κάθε “Μαυρομαντήλα”, είπε ο Δήμαρχος Λαμιέων απορρίπτοντας την πρόταση της Κυβέρνησης και κατέθεσε πρόταση για δομή με συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θα έχει ανταποδοτικά οφέλη στην τοπική κοινωνία και θα συζητηθεί από μηδενική βάση.

Έρχεται ρύθμιση οφειλών στην Εφορία σε 24 δόσεις

Στις 24 δόσεις της Εφορίας θα μπορούν να υπαχθούν οι οφειλέτες, οι οποίοι το επόμενο διάστημα και μέχρι να ενεργοποιηθεί η νέα ρύθμιση, θα εντάξουν τις οφειλές τους στις 12 δόσεις. Τη δυνατότητα αυτή θα δίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, η υπουργική απόφαση με την οποία θα καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις υπαγωγής στη νέα ρύθμιση οφειλών.

Συλλήψεις, προσαγωγές και τραυματίες αστυνομικοί στην επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στο Κουκάκι

Σε οκτώ συλλήψεις, πέντε γυναικών και τριών γυναικών, προχώρησε η αστυνομία το απόγευμα του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης για την εκκένωση του κτιρίου στην οδό Παναιτωλίου, στο Κουκάκι, το οποίο είχε ανακαταληφθεί.

Νίκη των συνδικάτων στη Γαλλία: Αποσύρεται το πιο αμφιλεγόμενο μέτρο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης

Το πιο  αμφιλεγόμενο μέτρο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης που προωθεί η γαλλική κυβέρνηση – και το οποίο αποτελούσε κόκκινη γραμμή για όλα τα συνδικάτα και κυρίως το μεγαλύτερο από αυτά, το CFDT, τα οποία είχαν «παραλύσει» την χώρα και κυρίως την περιοχή του Παρισιού, με τις μαζικές απεργιακές κινητοποιήσεις εδώ και πέντε εβδομάδες – φαίνεται ότι αποσύρεται, σύμφωνα με σημερινή επιστολή του Γάλλου πρωθυπουργού. 

Σε ισχύ η εκεχειρία στη Λιβύη – Η συμφωνία του Χαφτάρ υπό έναν όρο

Σε ισχύ φαίνεται πως βρίσκεται η εκεχειρία στη Λιβύη, αφού οι δυνάμεις του στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ ανακοίνωσαν χθες, Σάββατο, την αναστολή της επιχείρησής τους για την κατάληψη της Τρίπολης από την Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ)

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, πολιτικών-αθλητικών
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.