Η κοπή πίτας του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Ν. Αγχιάλου
Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας των τμημάτων του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Νέας Αγχιάλου, στο κέντρο “Δαίδαλος”. Η πρόσκληση ήταν απογευματινή, έτσι ώστε όλοι οι παρευρισκόμενοι να απολαύσουν τον καφέ ή το αναψυκτικό τους, με τη συνοδεία των γλυκών που ετοίμασαν και προσέφεραν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία της πίτας από τους πατέρες Αθανάσιο και Γεώργιο και το σύντομο χαιρετισμό της προέδρου του Φιλοπρόοδου Συλλόγου κας Βαλασίας Πετρίδη.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε η παιδική και εφηβική-γυναικεία χορωδία υπό την καθοδήγηση της μαέστρου κας Χαράς Σταυράκη-Αναγνώστου. Τη σκυτάλη πήρε το νηπιακό χορευτικό, με χοροδιδάσκαλο την κα Θάλεια Μπούτλα και στη συνέχεια παρουσιάστηκαν τα τμήματα του παιδικού-εφηβικού-ενηλίκων, με χοροδιδάσκαλο τον κο Θανάση Μπέα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κα Βάσω Πυργάνη-Παρασκευοπούλου- πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ν. Αγχιάλου, ο κος Άκης Στάμος-μέλος της επιτροπής διαβούλευσης της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η κα Γερακίνα Μηνούδη-έφορος δημοσίων σχέσεων της Π.Ο.Σ.Α.Ρ, η κα Χριστίνα Καρανικόλα-πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Νέας Αγχιάλου, η  κα Αγαθή Τιμπλαλέξη-πρόεδρος του Συλλόγου” Φθιώτιδες Θήβες” Μικροθηβών και ο κος Χρήστος Ράπτης-πρόεδρος των “Εν Θεσσαλία Οξυωτών”. Η προσφορά των χυμών στα παιδιά ήταν δωρεά του κου Άρη Κόπανου.

Η πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Ν. Αγχιάλου, με την πλούσια ιστορία και έντονη δραστηριότητα με διάφορες εκδηλώσεις, ευχαρίστησαν θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν και στηρίζουν το σύλλογο σε κάθε του προσπάθεια.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.