Εκλογοαπολογιστική συνέλευση των Τριτέκνων Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ καλεί  τα μέλη του Συλλόγου (ταμειακώς τακτοποιημένα) σε   ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αλμυρού την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11.00΄ με θέματα ημερήσιας διάταξης:

α)  Διοικητικός απολογισμός ετών 2017 – 2019,  β)  Οικονομικός απολογισμός ετών 2017 – 2019,  γ) ΄Εγκριση πεπραγμένων απερχόμενου Δ. Σ., δ)  ΄Εκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής για τα αντίστοιχα έτη και ε) εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

 Κατάθεση υποψηφιοτήτων για Δ. Σ., Αντιπρόσωποι Π.Ο.Τ. και Εξελεγκτική Επιτροπή μέχρι πριν τη λήξη της Γ. Σ.   Η ταμειακή τακτοποίηση των μελών μπορεί να γίνει και στον χώρο της Γ. Σ. μέχρι πριν την έναρξή της. 

Ακολούθως από την Γ. Σ. θα ορισθεί Εφορευτική Επιτροπή και θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες που θα λήξουν την 16.00΄ ώρα της ιδίας.

Στις αρχαιρεσίες ψηφίζουν οι γονείς και τα τέκνα 17 – 25 ετών (γεν. 1995 – 2002).

 Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ. Σ. θα αναβληθεί και θα ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ (σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. 4 του Καταστατικού) την επόμενη Κυριακή  16-2-2020 την ίδια ώρα στον ίδιο τόπο, χωρίς νέα πρόσκληση και θα θεωρηθεί σε απαρτία με όσα παρόντα μέλη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.