Εκλέχθηκε το νέο συμβούλιο στο Σύλλογο “Καφεστίασης” επαρχίας Αλμυρού
έκδοση 8-2-2020

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου Καταστηματαρχών, Ψητοπωλείων, Καφετεριών, Ταβερνών και συναφών επαγγελμάτων επαρχίας Αλμυρού για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Από τα 162 εγγεγραμμένα μέλη στο μητρώο του συλλόγου, ψήφισαν τα 51.

Αναφέρουμε τους οκτώ υποψηφίους για το δ.σ. και μέσα σε παρένθεση τις ψήφους που πήραν:

Αυγουλάς Αντώνιος του Χαραλ. (12), Κατσιαμπέκης Ανάργυρος (25), Κουτσογιάννης Βασίλειος (30), Μαρμαγκιώλης Αναστάσιος (33), Μπακίρης Ευάγγελος (38), Μπραζογούλας Δημήτριος (8), Παππάς Βασίλειος (34), Περπερίδης Δημοσθένης (8).
Για την ΠΟΕΣΕ, υποψήφιοι ήταν οι Κατσιαμπέκης Ανάργυρος, Μαρμαγκιώλης Αναστάσιος, Μπακίρης Ευάγγελος, Κουτσογιάννης Βασίλειος, Κυρατζής Ανάργυρος κι εκλέχθηκαν οι τρεις πρώτοι.
Για την Ελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι Μακανίκα-Τσαπάρα Αποστολία, Γκάγκας Δημήτριος, Αλπίτση Παναγιώτα.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο
Την Πέμπτη 6/2 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου ως εξής: Πρόεδρος ο Μπακίρης Ευάγγελος, Γραμματέας ο Παππάς Βασίλειος, Α’ Αντιπρόεδρος ο Κατσιαμπέκης Ανάργυρος, Β’ Αντιπρόεδρος ο Μαρμαγκιώλης Αναστάσιος και ταμίας ο Κουτσογιάννης Βασίλειος.
Όπως μας αναφέρθηκε από το νέο πρόεδρο, το συμβούλιο θα προγραμματίσει το επόμενο διάστημα συναντήσεις με τον Δήμαρχο Αλμυρού και το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος, ενώ στις βασικές προτεραιότητες είναι τα προβλήματα του κλάδου που έχουν να κάνουν με τον αντικαπνιστικό νόμο, τις άδειες για τη μουσική, αλλά και την καλύτερη οργάνωση σε θέματα ενημέρωσης των μελών του συλλόγου που μεταξύ των άλλων, θα περιλαμβάνει τη δημιουργία σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.