Ευχαριστήριο του απερχόμενου Εκκλησιαστικού Συμβουλίου
Δια του παρόντος, επιθυμούμε όπως εκφράσουμε τις ολόθερμες ευχαριστίες μας προς τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο για την πατρική του στήριξη και αγάπη κατά τη διάρκεια της θητείας μας, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κων/νο Αγοραστό και ιδιαίτερα την κατά πάντα άξια Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη για την προμήθεια των κλιματιστικών μονάδων του Ιερού μας Ναού.

Τον Δήμο Αλμυρού – δια των Δημάρχων κ.κ. Δημητρίου Εσερίδη και Ευάγγελου Χατζηκυριάκου, όπως και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ευξεινουπόλεως κ. Ανάργυρο Τέφογλου – για τη συναντίληψη στην αντιμετώπιση προβλημάτων του Ιερού Ναού.

Τους εργαζομένους στα Προγράμματα του Δήμου Αλμυρού «Βοήθεια στο σπίτι» και «Μονάδα Κοινωνικής Μέριμνας» για τη συνδρομή τους στο φιλανθρωπικό έργο.

Τους Συλλόγους του χωριού μας – Σαρακατσαναίων, Αν. Ρωμυλίας, Πολιτιστικού και Αθλητικής Ομάδας «Δήμητρα» – για τη βοήθειά τους σε κάθε κάλεσμά μας, όπως και όλα τα στελέχη της Ενορίας (κατηχήτριες, Φιλόπτωχο και Σπίτι Γαλήνης), που αφιλοκερδώς και με περισσή αυταπάρνηση διακονούν την Εκκλησία.  

Τέλος, τους ευλαβείς Ενορίτες της ευλογημένης Ευξεινούπολης, για την προσευχητική τους συνοδοιπορία καθώς και για τη συμμετοχή τους στα σημαντικά ανακαινιστικά έργα, ήτοι: αντικατάσταση κεραμοσκεπής, πλακόστρωση προαυλίου, τοποθέτηση Ι.Εικόνων και προσκυνηταριών, καθιέρωση κοιμητηριακού Παρεκκλησίου του Αγίου Λαζάρου, γραφείο Ιερέων, κ.α.

 

Με τιμή,

Το απερχόμενο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο

του Ι.Ν.Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ευξεινουπόλεως

 

Αρχιμ. Γεώργιος Γιαννιός

Σοφία Ανδρωνά

Αθανάσιος Παπαγιάννης

Βασίλειος Τσανής

Γρηγόριος Μάμμος

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.