Στην Αθήνα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών - Λαός Του Αλμυρού

Στην Αθήνα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών

Συμμετείχαν στις εργασίες του συνεδρίου για το εμπόριο και τη Γ.Σ. της ΕΣΕΕ

Αντιπροσωπία του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων επαρχίας Αλμυρού βρέθηκε στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, συμμετείχε στο συνέδριο «Future of Retail» που έλαβε χώρα στις 7 και 8 Φεβρουαρίου και στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου στις 9 του μηνός.

Από τον Αλμυρό, την Ένωση εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. Παναγιώτης Μπούντης, ο αντιπρόεδρος Θανάσης Χατζηκυριάκος και το μέλος Θοδωρής Τζιβινίκος. Το συνέδριο, που είχε στόχο να αναδείξει το μέλλον του εμπορίου υπό το πρίσμα της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης και της μετάβασής του από το παραδοσιακό στο ψηφιακό περιβάλλον, συγκέντρωσε έντονη προσέλευση του εμπορικού κόσμου.
Το «παρών» μεταξύ των άλλων έδωσαν ο Πρωθυπουργός κος Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κος Μαργαρίτης Σχοινάς, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κος Κυριάκος Πιερρακάκης και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κος Νίκος Παπαθανάσης.
Τέλος, σχετικά με τη Γενική Συνέλευση της Ε.Σ.Ε.Ε. συμμετείχαν περίπου 600 εκλέκτορες κι αφορούσε το διοικητικό-οικονομικό απολογισμό του προηγούμενου έτους. Εκεί η αλμυριώτικη αντιπροσωπεία είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επαγγελματίες από όλη τη χώρα για προβλήματα κι ανησυχίες του κλάδου.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.