Την Κυριακή 23/2… ο Αθ. Κωτούλας παρουσιάζει το νέο βιβλίο του …Hominis Fantastici Γ. Πανταζώνα - Λαός Του Αλμυρού

Την Κυριακή 23/2… ο Αθ. Κωτούλας παρουσιάζει το νέο βιβλίο του …Hominis Fantastici Γ. Πανταζώνα

HOMO FANTASTICUS

Το τέταρτο συγγραφικό του έργο με τίτλο Homo Fantasticus, παρουσιάζει ο Γιώργος Πανταζώνας, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020, στις 17:00 στο Αρχοντικό του δάσους Κουρί.

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο κ. Αθανάσιος Κωτούλας, Ειδικός σύμβουλος ψυχικής υγείας, Ψυχοθεραπευτής συστημικής προσέγγισης θεραπευτικού μοντέλου ανοιχτού διαλόγου “ Open dialogue”.

Το Homo Fantasticus είναι ένα εγχειρίδιο Ανθρώπινης Ιερότητας, μέσα από το οποίο ο συγγραφέας προ(σ)καλεί τον αναγνώστη να αναλογιστεί το μέγεθος της τιμής αλλά και της αντίστοιχης ευθύνης που κάθε άνθρωπος που ζει στην εποχή μας, φέρει απέναντι στην Ανθρωπότητα.

Περιγράφει την μεταμόρφωση του σημερινού ανθρώπου από Homo Sapiens σε Homo Fantasticus, όχι ως επιλογή, αλλά ως αναγκαιότητα, αφενός λόγω της παρουσίας της τεχνητής νοημοσύνης και αφετέρου λόγω του αποικισμού σε άλλους πλανήτες, που για πρώτη φορά συμβαίνουν στην ιστορία της Ανθρωπότητας.

Στην ιστοσελίδα www.fantastika.gr μεταξύ άλλων, βρίσκονται διαθέσιμα περισσότερα από 1250 στοχασμοί, ποιήματα και κοαν, ενώ έχετε την δυνατότητα να “κατεβάσετε” εντελώς δωρεάν δυο ανέκδοτα βιβλία του συγγραφέα.

 

Εμείς… καλούμε όλους και ιδιαιτέρως τους μαθητές με φιλοσοφικές ανησυχίες… να έρθουν στην παρουσίαση… να έρθουν σε επαφή με τον …φανταστικό! εαυτό τους!

 

 
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.