Παρουσιάστε! Άρμ(ατα)… Καρναβαλιού Ευξεινούπολης! - Λαός Του Αλμυρού

Παρουσιάστε! Άρμ(ατα)… Καρναβαλιού Ευξεινούπολης!

Οι Ευξεινουπολίτες μας περιμένουν πανέτοιμοι για μια τρελή αποκριά. Αυτά και άλλα μας δήλωσαν σήμερα Δευτέρα 25/2/2020 κατά την παρουσίαση αρμάτων.

Ο Δήμαρχος κ. Βαγγέλης Χατζηκυριάκος, οι Αντιδήμαρχοι κα Μπέη και κ. Αργυρόπουλος συναντήθηκαν με τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Καρναβαλιού, τα μέλη του Δ.Σ. και τους εθελοντές που κατασκευάζουν τα άρματα για να δουν την πρόοδο των εργασιών και να συζητήσουν τις επερχόμενες εκδηλώσεις. Παρούσα και η φετινή βασίλισσα του καρναβαλιού κα Μαριλένα Μανθογιάννη.

Η κα Χρύσα Μαρδάκη, απηύθυνε ανοικτό κάλεσμα για την παρέλαση της Δευτέρας και θύμισε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, όπως το κοινοποιούμε στην αφίσα παρακάτω, δηλαδή, Παρασκευή με λαμπαδηφορία, Σάββατο αποκριάτικος χορός, Δευτέρα κούλουμα και έπειτα παρέλαση αρμάτων. Η κα Μαρδάκη αναφέρθηκε στη συνεργασία με το Σύλλογο Ανατολικής Ρωμυλίας, ευχαρίστησε τον Δήμο, τους εθελοντές, τους χορηγούς και την Ένωση και τον Δ. Στεφανή για τη διάθεση του χώρου για την κατασκευή των αρμάτων.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος, συνεχάρη τα μέλη του Συλλόγου, «βρήκα ένα μελίσσι πραγματικό… που διδάσκει συλλογικότητα» είπε χαρακτηριστικά. Ο κ. Αργυρόπουλος πρόσθεσε ότι τον χαροποιεί ιδιαίτερα ότι νέα παιδιά συνεχίζουν το θεσμό. Σ’ αυτή τη δήλωση ταυτίστηκε και ο Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής κ. Μηλιώνης Αντώνης, ο οποίος πρόσθεσε ότι αυτά τα παιδιά αποδεικνύουν, ότι ο θεσμός θα έχει και συνέχεια.

Ευχόμαστε καλές Αποκριές! Θα ‘μαστε και φέτος εκεί, να αποθανατίσουμε τις στιγμές ξενοιασιάς και κεφιού… το αποτέλεσμα της συλλογικότητας και της συνεργασίας! Όλα τα χρόνια της αναβίωσης του εθίμου, οι κάμερές μας ήταν εκεί…

 

 
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.