Ευχαριστήριο μήνυμα του Συλλόγου Προσφύγων Μικρασιατών Επαρχίας Αλμυρού
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Προσφύγων Μικρασιατών Επαρχίας Αλμυρού ευχαριστεί θερμά όλους όσους που με την παρουσία σας τιμήσατε το Σύλλογό μας στην χοροεσπερίδα που διοργάνωσε στις 22 Φεβρουαρίου 2020 στο κέντρο «Ούτας».

Ακόμα θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους όσους μας στήριξαν με τις χορηγίες τους. Το συγκρότημα του Θάνου Τάσου που μας χάρισε μια μοναδική και αξέχαστη βραδιά καθώς και τον ιδιοκτήτη και το προσωπικό του κέντρου «Ούτας» για την υποδειγματική εξυπηρέτηση.

Το Δ.Σ. θα συνεχίσει τη δράση των προηγούμενων, με σκοπό να συγκεντρώνει τα μέλη του, να ζωντανεύει μνήμες και να δημιουργεί προοπτικές συνεργασίας και αλληλεγγύης.

Ευχαριστούμε για την παρουσία τους: τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρη Τσούτσα, την Αντιδήμαρχο κα Αρετή Μπέη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους κ. Ιωάννη Τέα και κ. Γεώργιο Ζώγα, τον εκπρόσωπο της κας Ζέττας Μακρή κ. Μπασδάνη Κωνσταντίνο, τον Πρόεδρο της Πρότασης Ζωής και Πρόεδρο Καππαδοκών Αργιλοχωρίου κ. Ευθύμιο Ζιγγιρίδη, τον Πρόεδρο της Ευξεινούπολης κ. Αργύρη Τέφογλου, το μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Αλμυρού κα Αμδάρη Καρακώστα Γραμματή, τα μέλη των Συλλόγων της ευρύτερης περιοχής Αλμυρού.

Ευχαριστούμε τους μέγα χορηγούς του Συλλόγου: κ. Καραζούπη Χρήστο, πρόεδρο της περιβαλλοντικής ομάδας «εν Δράσει», τον ιατρό-μικροβιολόγο κ. Φώτη Χατζηδημητρίου, την κα Έφη-Δρόλια Καλλέ, το βιβλιοπωλείο «Βούλγαρη» και τους κ.κ. Χατζηκυριάκο και Γκούσια, συστήματα αλουμινίου PVC.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.