Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης
Ευχαριστήρια επιστολή προς τους συμμετέχοντες και τους χορηγούς του καρναβαλιού της Ευξεινούπολης 2020 εξέδωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευξεινούπολης, ενώ ανακοινώθηκε ο τυχερός της κλήρωσης της λαχειοφόρου αγοράς για την ενίσχυση του καρναβαλιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
H Πρόεδρος κ. Χρύσα Μαρδάκη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης, καθώς επίσης και ο Πρόεδρος της Ομάδας του Ευξεινουπολίτικου Καρναβαλιού κ.  Αντώνης Μηλιώνης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους, όσους συνέβαλαν στην προετοιμασία του φετινού καρναβαλιού και την δημιουργία πολλών αρμάτων με κεντρικό θέμα: «Κλιματική αλλαγή και προστασία του Περιβάλλοντος».

Δυστυχώς  τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού που αιφνίδια επιβλήθηκαν σε όλη την χώρα, στέρησαν από τους διοργανωτές και τα πληρώματα την χαρά να παρουσιάσουμε το καρναβάλι της Ευξεινούπολης 2020. Στέρησαν όμως και από τον πολύ κόσμο, παιδιά και μεγάλους, την απόλαυση ενός λαϊκού εθίμου, που προσφέρει ιδίως σε περιόδους της οικονομικής κρίσης, που ακόμη διανύομε, μια μοναδική διέξοδο διασκέδασης και κεφιού.

Ωστόσο οφείλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους παρακάτω χορηγούς, που όπως κάθε χρόνο και φέτος πρόθυμα μας προσέφεραν τα μέσα για την πραγματοποίηση του καρναβαλιού μας. Μαζί μ’ αυτούς όμως ευχαριστούμε και τους δεκάδες ανώνυμους συμπολίτες μας, που με την συμμετοχή τους στην λαχειοφόρο και με τη συγκινητική τους προσφορά και εμπιστοσύνη στο έργο μας, μας δίνουν θάρρος και δύναμη να συνεχίσουμε, έχοντας την πεποίθηση ότι έχουμε όλο τον κόσμο του Αλμυρού και της Ευξεινούπολης στο πλευρό μας.

Θερμά ευχαριστούμε τον συνδιοργανωτή Δήμο Αλμυρού και προσωπικά, τον Δήμαρχο κ. Βαγγέλη Χατζηκυριάκο και την Αντιδήμαρχο κ. Αρετή Μπέη Σταματίου, για την αμέριστη βοήθεια και την άψογη συνεργασία, όπως και την εκπρόσωπο του Δήμου στην επικοινωνία μας με τα σχολεία της περιοχής, κ. Ασημένια Χρήστου. Οφείλουμε επίσης, να ευχαριστήσουμε τους Αντιδημάρχους, κ. Βασίλη Αργυρόπουλο και κ. Γιώργο Παπαϊωάννου, για την ουσιαστική συμβολή τους στην προετοιμασία των εκδηλώσεων.

Για την εξαιρετική καλλιτεχνική δουλειά τους, θερμά ευχαριστούμε  τον τεχνικό κατασκευής καρναβαλικών αρμάτων κ. Γιάννη Νικηφοράκη, τον σπεσιαλίστα στο βάψιμο των αρμάτων κ. Κώστα Κιτσάκο, την ζωγράφο κ. Ελένη Παπανικολοπούλου καλλιτεχνική φύση προσπαθώντας κάθε χρόνο για το καλύτερο αποτέλεσμα, επίσης δασκάλα του τμήματος ζωγραφικής του Συλλόγου μας, την Ένωση Αλμυρού και τον κ. Δημήτρη Στεφανή, για την παραχώρηση του χώρου, όπου στήθηκε το καρναβαλικό εργαστήρι και ελπίζουμε και σε επόμενη συνεργασία.

Οι χορηγοί που ιδιαίτερα ευχαριστούμε είναι:
1. GOSSIP COFFEE & MORE Καφετέρια στον Αλμυρό
2. ΤΣΙΑΠΡΑΣ Δημήτριος: Πρατήριο υγρών καυσίμων SHELL Αλμυρός
3. ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Μιχάλης ΚΟΥΦΑΚΗΣ Α.Ε
4. Κρέατα « ΣΤΕΛΙΟΣ» Αλμυρός
5. Ενεργειακή Κατασκευαστική Εταιρεία ΤΣΙΑΜΗΣ Γεώργιος
6. Οικογένεια ΚΑΡΑΝΤΖΙΑ Μελισσοκομικά Προϊόντα
7. ΚΑΛΤΣΑ Ελευθερία Ουζερί στην Ευξεινούπολη
8. ΚΑΤΣΑΟΥΝΟΣ Δημήτριος Είδη Γενικού Εμπορίου
9. ΚΑΜΠΑΡΗ Θεοδώρα Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Αλμυρός
10. ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ Δημήτριος: ΚΔΑΠ PLAYSCHOOL Αλμυρού
11. ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ- ΞΥΔΟΠΟΥΛΟΥ Δήμητρα Ασφάλειες
12.ΔΑΛΑΚΟΥΡΑΣ Ηλίας : Ψύξη – Θέρμανση
13. ΣΤΕΦΑΝΗΣ Δημήτριος Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Αλμυρός
14 ΕΝΩΣΗ ΑΛΜΥΡΟΥ
15.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Σταύρος Έπιπλο  – Κατοικία
16. Κάβα ποτών ΣΑΜΑΡΑΣ – ΑΛΕΞΙΟΥ
17. Ηλεκτρολογείο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Γεώργιος
18 STEFANIS METAL CENTER (Θεοδωράκη Δήμητρα)
19. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Αθανάσιος Ανταλλακτικά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων – Ηλεκτρολογείο
20. ΑΝΕΡΑΔΑ Κατάστημα Λευκών Ειδών – Ηλιόμορφο Στούντιο Ομορφιάς ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ Δήμητρα
21. ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ Αφοί ΜΠΟΥΡΧΑ στον Αλμυρό Προσφορά τις καραμέλες.
22. ΛΕΦΑΣ Παναγιώτης STREET COFFEE στον κεντρικό δρόμο της Ευξεινούπολης
23. ΝΙΖΑΜΗΣ Παναγιώτης Ηλεκτρολογείο- Λιπαντικά
24. UNIQUE CAFÉ
25. L’ ARC NIGHT CLUB
26  hastag coffee chop
27. Σοφοκλής ΚΟΥΜΙΩΤΗΣ πρατήριο υγρών καυσίμων Αλμυρός
28. ΣΑΝΟΖΙΔΗΣ Παύλος Πηγή Χρωμάτων Αλμυρός
29. ΓΩΓΟΥΛΑΣ Ηλίας Κάβα Ποτών
30. Stretto Awesome Coffee στον Αλμυρό
31. Colibri Kαφετέρια στον Αλμυρό
32. ELISABET CRUISES – Κώστας Δημητρίου
33. ΜΠΡΑΖΟΓΟΥΛΑΣ Καυσόξυλα – κάρβουνα
34. ΜΗΛΙΩΝΗΣ Αντώνιος geoflex Γεωτρήσεις – Τσιμεντενέσεις

Στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. του Συλλόγου στις 3/3/2020 και ώρα 20.00  έγινε  κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς, για την οικονομική ενίσχυση του καρναβαλιού 2020 και τυχερός αριθμός με δώρο ένα LAPTOP ήταν ο 248, κάτοχος του οποίου ήταν ο κ. Τσούκας Κων/νος. Ευχές για καλή Σαρακοστή και καλό Πάσχα.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ
Για  το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου
Χρύσα Μαρδάκη

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.