Διαγωνισμός! Κι όποιος …κορων’αντέξει!
Καιρό είχαμε να σας ξεσηκώσουμε για έναν Διαγωνισμό! Παρακαλούμε πολύ για τη συμμετοχή σας! Γιατί οι έλληνες ξέρουμε να ξορκίζουμε το κακό… το κοιτάμε κατάματα και του γελάμε…

Μη παρεξηγηθούμε… το κοιτάμε λέμε… Σημαίνει… προσέχουμε μεν, δεν πανικοβαλόμαστε δε!

Τρόπος συμμετοχής!

Συμμετέχουν στο διαγωνισμό όσοι:

 1. στείλουν στιχάκια σχετικά με τον κορωνοϊό (είτε είναι σατιρικό είτε είναι σοβαρό)
 2. στείλουν νέα στιχάκια για γνωστά τραγούδια σχετικά με τον κορωνοϊό
 3. στείλουν βιντεάκια σατιρικά ή σοβαρά σχετικά με τον κορωνοϊό (π.χ. πως τηρούμε τους κανόνες υγιεινής… πως φερόμαστε σε χώρους που υπάρχει συνωστισμός… τι κάνουμε όταν είμαστε σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού κτλ.)
 4. Όσοι στείλουν μια φανταστική σατιρική ιστορία-διήγημα σχετική με τον κορωνοϊό
 5. Όσοι στείλουν αστεία φωτογραφία σχετική με τον κορωνοϊό
 6. Γενικά συμμετέχουν όσοι αποστείλουν πρωτότυπο υλικό (δικό τους) σχετικό με τον κορωνοϊό (π.χ. έργα τέχνης).
 7. Μπορείτε να συμμετάσχετε με περισσότερα από ένα …έργα σας.

Έπαθλα!

Θα βραβευτούν από την επιτροπή των χορηγών (30% βαθμολογίας) και από τα like στις σελίδες μας στο facebook και στο instagram (70% βαθμολογίας) οι τρεις πρώτοι.

Ο πρώτος θα έχει χρηματικό έπαθλο των 50 ευρώ και ο δεύτερος χρηματικό έπαθλο των 30 ευρώ και ο τρίτος την εκτίμησή μας. Οι μαθητές και τα σχολεία ξεκινούν με προβάδισμα πόντων (βλέπε παρακάτω).

Επιπλέον των χρηματικών επάθλων οι τρεις πρώτοι κερδίζουν ένα καλάθι με τα παρακάτω:

 1. Ένα μπουκάλι οινόπνευμα (για απολυμάνσεις). Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας στα φαρμακεία, το καλάθι θα έχει ένα μπουκάλι ντόπιο τσίπουρο.
 2. Πορτοκάλια (για ενίσχυση του οργανισμού με βιταμίνες). Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας το καλάθι θα περιέχει ένα κλαρί πορτοκαλιάς, με ένα εγχειρίδιο μπολιάσματος δέντρου που ήδη έχετε.
 3. Πρόβειο, ντόπιο γιαούρτι, για επιπλέον ενίσχυση του οργανισμού με προβιοτικά (από αυτά έχουμε μπόλικα στην περιοχή μας, και ξακουστά).
 4. Δυο μάσκες προσώπου και …άλλα είδη προφύλαξης, για σας και την καλή (τον καλό) σας. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, θα δοθούν αυτοσχέδιες μάσκες κατασκευής, almyros.gr, όπως της φωτογραφίας που ακολουθεί.

Όροι διαγωνισμού!

Συμμετέχουν όλοι! (οι συγγενείς εργαζομένων στο almyros.gr και στο “Λαό του Αλμυρού” θα έχουν χαρτζιλίκι από την εκδότρια εκτός διαγωνισμού).

Ο διαγωνισμός είναι σε ισχύ από τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, έως και την Πέμπτη 19 Μαρτίου.

Οι συμμετοχές των μαθητών της περιοχής μας ή οι σχολικές τάξεις θα ξεκινούν με bonus 50 like (για την ενίσχυση της συμμετοχής και της δημιουργικότητάς τους). σ.σ. προτείνουμε τη δράση στα σχολεία, ως μέτρο καταστολής του πανικού.

Το “υλικό” συμμετοχής, δεν πρέπει να δημοσιευθεί ή να είναι δημοσιευμένο σε άλλη ιστοσελίδα, blog, σελίδα ή προφίλ στο facebook ή στο instagram.

Γίνονται δεκτές, αποκλειστικά, οι συμμετοχές που αποστέλλονται με μήνυμα στη σελίδα: https://www.facebook.com/olaostouAlmyroualmyros/ ή στο γραφείο μας ή στο e-mail μας almyros1@yahoo.gr (προσοχή μη στέλνετε μηνύματα σε άλλες σελίδες, ή προσωπικά προφίλ, δεν θα γίνουν δεκτές).

Δεχόμαστε συμμετοχές με κωδικό όνομα, για όσους δεν θέλουν να δημοσιοποιήσουν τα στοιχεία τους

Οι ανήλικοι οφείλουν να έχουν τη σύμφωνη γνώμη των κηδεμόνων τους για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό.

Ο διαγωνισμός ισχύει μετά την έγκυρη υποβολή τουλάχιστον 30 συμμετοχών.

Χορηγοί!

Όσοι επιθυμούν να γίνουν χορηγοί (δηλαδή, για τα 50, τα 30 ευρώ ή για τις μάσκες, τα πορτοκάλια, το οινόπνευμα και το γιαούρτι), να επικοινωνήσουν στα 2422024666 και 6972455190, 9 το πρωί με 13:00 το μεσημέρι. (Οι χορηγοί θα αναρτώνται καθημερινά στα social media, θα προστεθούν σ’ αυτό το άρθρο και θα ανακοινωθούν και σε χωριστό άρθρο! …προλάβετε!)

Αν δεν βρεθούν χορηγοί, τα δώρα θα καλύψει το almyros.gr!

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε!

Περιμένουμε τη συμμετοχή σου!

Και όποιος κορων’αντέξει!

Τις συμμετοχές μπορείτε να τις βλέπετε εδώ… συνεχώς θα προσθέτουμε τις νέες! https://www.facebook.com/pg/olaostouAlmyroualmyros/photos/?tab=album&album_id=3299091130104250

Παραθέτουμε λινκ παλαιότερων διαγωνισμών μας:

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.