Κλειστά για απολύμανση τα σχολεία στο Ρήγα ΦεραίοΜε απόφαση του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου, Δημήτρη Νασίκα και σε συνεννόηση με τους προέδρους της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής επιτροπής καθώς και με το ΚΕΠ Υγείας, ο Δήμος Ρήγα Φεραίου προχωρά στην απολύμανση όλων των σχολικών μονάδων και των χώρων στέγασης των ΚΑΠΗ. Η απολύμανση είναι ένα μέτρο πρόληψης που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποτελέσει λόγο πανικού.

Η απολύμανση θα πραγματοποιηθεί από τα ειδικά συνεργεία από την Παρασκευή 13 Μαρτίου όπου όλα τα σχολικά διδακτήρια που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου θα είναι κλειστά και η απολύμανση θα συνεχιστεί το Σάββατο 14 Μαρτίου και την Κυριακή 15 Μαρτίου.

Η δράση μας αυτή εντάσσεται στην προσπάθεια που καταβάλλεται από την Δημοτική Αρχή πάντα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων της προκειμένου να προστατευτούν οι μαθητές μας, οι εκπαιδευτικοί μας καθώς και ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού μας που είναι περισσότερο ευάλωτες.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των νέων προληπτικών μέτρων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας, θα παραμείνουν κλειστά τα ΚΑΠΗ του Δήμου Ρήγα Φεραίου, Βελεστίνου, Ριζομύλου, Στεφανοβικείου και Καναλίων για τις επόμενες 4 εβδομάδες. Η απόφαση μας αυτή θα τεθεί σε ισχύ από την Τρίτη 10 Μαρτίου 2020.

Σκοπός είναι η προστασία των ευπαθών ομάδων και η γενικότερη πρόληψη και ασφάλεια της υγείας τους.

Ο Δήμος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές και φορείς.

Για ο,τιδήποτε ανακύψει θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.