24ωρες χωρίς ρεύμα χωριά του Αλμυρού - Προβλήματα στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΑΛ - Λαός Του Αλμυρού

24ωρες χωρίς ρεύμα χωριά του Αλμυρού – Προβλήματα στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΑΛΑπό χθες το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου, σημειώθηκε βλάβη στο δίκτυο της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα στα χωριά του Δήμου Αλμυρού Βρύναινα και Αη Γιάννης, να έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Το προσωπικό της ΔΕΔΗΕ εργάζεται εκ περιτροπής λόγω των μέτρων του κορωνοϊού. Αξίζει να σημειώσουμε ότι επιχειρούν αυτή τη στιγμή σε πολύ δύσκολες συνθήκες, με αέρα και βροχή και σε δύσβατα σημεία, προσπαθώντας να βρουν τη βλάβη στο δίκτυο της ΔΕΗ.

Εν τω μεταξύ, μετά την 24ωρη διακοπή ρεύματος, προβλήματα αντιμετωπίζουν τα αντλιοστάσια υδροδότησης της ΔΕΥΑΑΛ. Η έλλειψη ηλεκτροδότησης, αναγκάζει τη ΔΕΥΑΑΛ να συνδέσει το δίκτυο με παλιές γεωτρήσεις ώστε να μη λείψει το νερό από το Αχίλλειο και την Αμαλιάπολη.

Μιλήσαμε με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΑΛ κ. Δεληζήση, ο οποίος είναι στα αντλιοστάσια και μας δήλωσε ότι προσπαθούν σε συνεργασία και με τη ΔΕΔΔΗΕ να επιλύσουν το πρόβλημα μέχρι σήμερα το απόγευμα “μόλις επανέλθει η ηλεκτροδότηση, θα συνδέσουμε και πάλι την υδροδότηση με το νερό από το φράγμα Μαυρομμάτι, θέττοντας και πάλι τα αντιλοστάσιά του σε λειτουργία”.

(η φωτογραφία είναι αρχείου)
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.