Δήμος Ρήγα Φεραίου: Κοινωνική αλληλεγγύη με τη “Βοήθεια στο σπίτι”
Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, έχοντας θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα τη στήριξη των συμπολιτών μας, δημιούργησε ένα ενισχυμένο δίκτυο κοινωνικών υπηρεσιών για την προστασία των ευπαθών κοινωνικά ομάδων.

Πιο συγκεκριμένα, εξυπηρέτηση για θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης, παροχής ειδών πρώτης ανάγκης, τροφίμων και συμβουλευτική υποστήριξη.
Μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» προσπαθεί να ενεργοποιήσει επιχειρήσεις, εθελοντικούς φορείς, συλλόγους αλλά και μεμονωμένους πολίτες, ώστε να βοηθηθούν πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες, μακροχρόνια άνεργοι, άτομα με αναπηρία, μοναχικοί ηλικιωμένοι, ανθρώποι με σοβαρά προβλήματα υγείας, άποροι που διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Έχει ξεκινήσει ήδη μέσω της ενισχυμένης δομής του «Βοήθεια στο σπίτι» να προμηθεύει καθημερινά μαγειρεμένο φαγητό σε αρκετούς δημότες του Δήμου Ρήγα Φεραίου από διαφορετικά χωριά.

Όπως αναφέρεται “στην προσπάθεια που κάνει η Δημοτική Αρχή για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πολιτών της, στις δύσκολες μέρες που διανύουμε ευελπιστούμε όλοι επιχειρήσεις, σύλλογοι, φορείς, μεμονωμένα άτομα να σταθείτε συμπαραστάτες με την προσφορά προϊόντων για την ενίσχυση του προγράμματος διάθεσης τροφίμων ή ειδών πρώτης ανάγκης. Η αλληλεγγύη είναι το εφαλτήριο για την ισορροπημένη διαβίωση όλων και την ηθική ικανοποίηση της προσφοράς ταυτόχρονα. Ελπίζουμε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα και να βγούμε όλοι δυνατότεροι και καλύτεροι από αυτό το χτύπημα της πανδημίας”.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.